Haze i Singapore

Vores liv set fra en selfie stang

Expat i singapore

Her er vi – Familien Bjergby

Jeg har nu et par gange oplevet at der er nogen, der har spurgt om det er mig fra “Vores eventyr i Singapore”. Jeg hader billeder af mig selv, så dem er der jo ikke mange af på siden. Men jeg tænkte, at jeg nok hellere må præsentere familien ordenligt.

Min mand Michael er fra 1982 så nogle år yngre end mig. Han er god med tal og har altid været en rigtig stræber med alt, hvad han gør.
Jeg er fra 1978 og har været en del år i modebranchen inden jeg blev professional expat housewife 😉
Celina fra 2006 – En meget aktiv og glad pige, som allerede elsker at bo i Singapore.
Maya fra 2009 – En pige i harmoni og med stålvilje, som charmer sig fra sin frække opførsel.

Vi er rejst herned med min mands arbejde og har en kontrakt på 3 år. Jeg arbejder ikke og har i øjeblikket mest fokus på at hjælpe pigerne i den svære tid, hvor de skal lære engelsk og gå på international skole.

Måske vil jeg med tiden blive selvstændig eller få et job på nedsat tid.
Lige nu kan jeg faktisk ikke se det for mig – Det kan være der kommer mere overskud, når pigerne er 100% på plads i skolen med venner og det hele.

– Camilla

 

4 kommentarer

 • Så hyggeligt at følge Jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Dejligt med lidt flere ord om jeres familie, syntes det er skønt at følge jer.
  Det er en spændende rejse, selv om den helt sikkert kan være hård, hvilket man kan læse, med børn der skal i skole i et fremmed land, men sikke en gave at give sine børn, og en oplevelse som familie.
  Elsker at læse på jeres blog
  Hilsen Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Ja jeg har også helt tiden tænkt at bare mine forældre havde haft den mulighed at give mig og min bror sådanne en gave da vi var små. Så selvom det kan være hårdt til tider at de intet forstår så ved jeg de lære noget nyt hver dag og kun bliver stærkere. ❤️
   TAK for de søde ord. ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Haze i Singapore