1 ÅR SIDEN VI FLYTTEDE FRA DANMARK!

VI SMUTTER TIL BALI…

4099_11928

Pigerne har haft sommerferie siden 17/6, hvor vi rejste til Danmark i 3 1/2 uge. Siden vi er kommet hjem til Singapore har de været ved at flå hovederne af hinanden! De har været sammen i så mange dage, så jeg er ved at dø over, at de har ferie frem til den 18/8..

Da vi det næste halve år har en periode med mange besøg fra Danmark (som vi ser frem til), er der ikke så meget tid til de små rejser til de flotte steder tæt på os. Vi troede vi havde 1 uge i oktober, hvor der nu muligvis også bliver optaget af endnu et dejligt besøg. Så nu da jeg er ved at få flip af at skulle aktivere pigerne hele tiden, så tænkte jeg, at en lille rejse nu ville være perfekt! Vi kan lige nå en uge væk inden skoleåret starter igen! Det bliver en anden mere afslappende ferie end den til Danmark, hvor vi brugte alt vores tid på at være sammen med familie og venner. Næste år bliver vi nok hjemme hele sommerferien!.

Vi har længe talt om, at Bali skulle være det næste sted, som vi skulle besøge her i Asien. Så nu da vi lige har brug for at komme væk, så bliver det en uge til Bali. Min veninde Rikke har været på Bali en del gange, så jeg har hørt hende til råds, og hun anbefaler klart byen Seminyak. Så der har vi lejet et super lækkert hus! Med spændende forkælelsespakke – velkomst drink, friske blomster, bliver hentet i lufthavnen, der kommer en og laver morgenmad til os i huset, maid-service og daglig butler 🙂 Så kan vi lige klare den!

Skriv endelig, hvis der er noget, I vil anbefale os at se!

Jeg ser virkelig frem til at opleve Bali ❤️

4099_11931

4099_11930

Vi rejser om 9 dage!!! Wooop Bali here we come! ❤️

Camilla ❤️

2 kommentarer

 • Mia

  Ej hvor ser det lækkert ud.. Hvor har i lejet det igennem? Rigtig god tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Tak, vi glæder os også rigtig meget. Håber det lever op til beskrivelsen og billederne. 😉
   Jeg fandt det igennem denne side: http://www.baliguide.com/
   Der var flere at vælge imellem, også større huse.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 ÅR SIDEN VI FLYTTEDE FRA DANMARK!