Ohøj - Super fed dag på havet..

Vi kommer hjem til sommer!!!

IMG_8116

Maya sidste sommer ❤️

Så er der booket billetter til Danmark til sommer…
Vi var egentlig blevet enige om, at vi ikke skulle hjem i sommerferien og i stedet besøge de eksotiske lande tæt på Singapore. Min bror og familie kommer til juli, så det ville blive for kort tid i Danmark. MEN nu har vi besluttet at holde sommerferie lidt tidligere, og så kan vi nå at være i Danmark i næsten 4 uger og alligevel nå hjem til Singapore med min brors familie i juli.

De fleste danskere, som jeg kender i Singapore, rejser hjem til Danmark hele sommeren. Mest for at være sammen med familie og venner, men Danmark er jo også dejligt om sommeren. Derudover er det også sindsygt varmt hernede, så nogle vil simpelthen væk for at slippe for varmen.

Det betyder også, at vi kan komme til bryllup og barnedåb! Det er rigtig dejligt og en trøst fordi vi desværre går glip af en del andre store fester i år. Kunne folk ikke vente med at gifte sig, føde børn, holde dåb og konfirmationer? 😉

Da vi jo har 30+ grader hver dag, kan vi godt mærke at vi ikke har helt samme behov for at rejse til varmen i sommerferien. Vi skal på søndag en tur til Phuket (det kan du læse om her) og er også ved at planlægge en mindre tur til Malaysia eller Bali her i slutningen af maj. Der er lidt at se frem til de næste par måneder.

Camilla ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ohøj - Super fed dag på havet..