HJEM TIL DANMARK !

VI HAR DET GODT HER I DK…

Skærmbillede 2016-07-01 kl. 18.08.25

Vi har nu været i DK i 12 dages tid, og vi nyder det. Havde dog håbet på bedre dansk sommer!

Vi har haft og har stadig et meget stramt program. Vi har faktisk aftaler HVER dag. Vi ville ønske, at vi kunne se alle og gerne mere end en gang, men det kan vi simpelthen bare ikke nå på 3 uger.

Vi havde egentlig planlagt slet ikke at være  i DK her til sommer – mest fordi min bror kommer og besøger os i Singapore med familie midt i juli. Da Celina har et stort savn til sine venner og veninder, så valgte vi alligevel at tage et smut hjem. Derudover passede det med vi kunne nå at komme med til 3 større fester – Og det kunne vi heller ikke gå glip af!

Celina har i den første uge været i skole HVER dag med sin gamle klasse og hun NØD det. Hun var hjemme med en ven/veninde hver dag efter skole. Da vi kom til fredag morgen var hun helt udkørt (Der skal oven i også påregnes lidt jetlag – tidsforskel på 6 timer). Jeg spurgte om hun ikke ville blive hjemme om fredagen, men NEJ hun skulle lige have den sidste skoledag med sammen med sin gamle klasse.

Der er blevet spurgt til hvor vi bor, når vi er i DK. Vi har hus i Smørum, men det har vi udlejet. Derfor bor vi hos mine svigerforældre, de bor heldigt nok også i Smørum, så vi har rig mulighed for at få pigerne rundt til deres venner uden lang transporttid.

Næste uge rejser pigerne med farmor og farfar til deres lejlighed i Antibes (Syd-frankrig) i små 6 dage. Det er første gang jeg skal undvære dem så længe! Jeg er noget spændt på, hvordan det kommer til at gå.. Nok også mere hvordan det kommer til at gå for farmor og farfar…

Michael har ferie i den uge, så vi skal rigtig hygge os med “Kæreste” tid.. ❤️
Vi har booket overnatning på Kurhotel Skodsborg  – jeg glæder mig!

Nå men nu er det weekend, og vi har stadig dagene fyldt op med spændende aftaler med familien og venner.

Må I alle få en dejlig weekend!

Camilla ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJEM TIL DANMARK !