Telefon med i skole? - NEJ!

Vi bliver i Singapore – Hvad blev der af Schweiz?

singapore-dansker-expat

… en lille opdatering. Ja, jeg var måske for hurtig med at melde ud om vores flytning til Schweiz. Det VAR planen, men alting bliver ikke altid, som man lige planlægger det.

Planen var, at vi grundet min mands nye job skulle flytte til Zürich til sommer. Det bliver det ikke til.. Måske på et andet tidspunkt, og måske ikke!? Så vi bliver pt. i Singapore (Hvilket vi ELSKER). Stod det til mig, ja så blev vi her de næste mange år..! (Vi trives alle 4 godt hernede!).

Vi tager en dag af gangen og ser hvad der sker. Utroligt nok, at jeg kan det..  man bliver nok bare lidt mere “loose about it” som expat-familie. Tidligere havde jeg altid brug for at vide præcist, hvad jeg skulle og hvornår. Men vi har jo set, hvor godt vi er faldet til her, så hvorfor skulle det ikke blive lige så godt et andet sted i verden. (Der er ingen garantier, men jeg synes jeg er blevet meget mere åben for at hoppe ud i et nyt eventyr!)

Vi må se hvad tiden bringer, sådan er expat livet ♥

Camilla ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Telefon med i skole? - NEJ!