VI ER JO MEGA HELDIGE...

Studie – Hvad bliver det til?

AU_i_IT

En lille update her fra, da flere har været søde at spørge ind til om jeg er kommet igang. Jeg havde planlagt og glædet mig til, at jeg skulle være studerende igen fra denne måned. Men det er ikke sket!

Der var sidste tilmeldingsdag den 29/8, og jeg blev ringet op dagen efter og fik besked om, at faget “Grafisk design” ikke blev til noget i denne omgang på grund af for få tilmeldte. ØV! Næste hold er i 2017, så jeg håber på, at det bliver til noget der.

Jeg har så valgt at starte med et “Indledende studieforberedelse” kursus, hvor man lære om studieteknik og projektskrivning. Nu er det jo et par år siden jeg sidst var på skolebænken… sådan ca. små 20 år siden, så det er nok meget godt at ligge ud med dette kursus! (Det starter i slutningen af september). Derefter melder jeg mig til et af de obligatoriske fag i uddannelsen i det nye år.

Til dem af jer der ikke ved det, så skal jeg meget gerne igang med at læse IT – (uddannelsesretningen er webudvikling.) Det foregår 100% online, og er igennem uddannelses stedet SmartLearning

Jeg håber det er en uddannelse LIGE for mig. Jeg har siden vi fik Celina haft svært ved at finde den rette hylde (job-mæssigt) da jeg samtidig ikke ville arbejde fuldtid. Jeg har i mine sidste 3 jobs arbejdet i webshops, og det er klart der min interesse ligger.

Vi skal jo på et tidspunkt tilbage til Danmark, så der kommer jeg jo nok i arbejde igen. Så kunne det være lidt lækkert at have en uddannelse inden for IT med på CV’et, når det nu er det jeg gerne vil arbejde med.

Dejlig mandag derude!

Camilla ❤️

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI ER JO MEGA HELDIGE...