Det alle børn drømmer om..

Staycation i skyerne..

Skærmbillede 2015-11-10 kl. 16.13.16

Udsigten fra poolen på Marina Bay Sands 

Vi har de sidste 3 dage været på staycation i Singapore. Staycation er meget populært i Singapore som alternativ til vacation, hvor du booker en ferie i eget land. Her behøver man ikke rejse sydpå for at få 30+ grader 😉

Vi bookede to overnatninger på Marina Bay Sands, som er et verdenskendt hotel og en bygning, der er meget karakteristisk for Singapore. Kendt for arkitekturen med et “skib” på toppen af hotellet, hvor der er “infinity”-pool, restauranter, barer og diskotek.

Skærmbillede 2015-11-10 kl. 16.43.38

Pigerne var helt vilde med at være der.. Celina sagde den første morgen, da vi vågnede at det er som en drøm at være på Marina Bay Sands, og at det var verdens blødeste seng. Dejligt pigerne satte pris på det.

Kommer du til Singapore, så skal man næsten prøve hotellet. Det er lidt pricey og der kan være rift om de gode pladser ved poolen. Vi har to aktive piger, så vi var tidligt op hver morgen og spærre to solsenge, så vi kunne dase derop efter morgenmaden (ja jeg ved godt det lyder helt charterferie-agtigt, som i 80’erne, men så var vi sikre på at have en god plads.)

Marina Bay Sands Hotel Singapore

For os gik denne staycation ud på at slappe af.. Hygge, bade, spise god mad og opleve et ret specielt hotel med unik udsigt. Og det var lige sådan det blev.

Næste staycation bliver nok på Sentosa i februar, hvor vi igen har et par dage fri. Der er efterfølgende laaang ferie i marts, hvor pigerne har 14 dages påskeferie. Der skal vi længere væk, så vi kan prøve noget andet end “bare” Singapore. Vi har ikke besluttet os endnu, men Malaysia, Thailand, Bali og Maldiverne ligger inden kun en smut-tur væk og det er steder, som vi bare vil besøge, mens vi bor her i Asien.

Vil I læse mere om hotellet kan I klikke her: Marina Bay Sands
Ja, David Beckham er deres reklamesøjle, men ham så vi desværre ikke… 😉

Skærmbillede 2015-11-10 kl. 16.12.16

 

– Camilla ❤️

5 kommentarer

 • Karina

  Lyder lækkert.
  Kan helt klar anbefale Maldiverne! Det er den vildeste oplevelse, selv med børn. Skriv evt hvis du vul have mere info.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Jeg gemmer din mailadresse, det kan meget vel være jeg skriver til dig. Har undersøgt lidt, og synes det er svært at finde det helt rigtige derude. ALT ser jo lækkert ud. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

   Alt var lækkert!! Og ubeskriveligt! Skriv endeligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu op, hvor ser det bare lækkert ud 😉

  // http://www.bysterup.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det alle børn drømmer om..