Farvel til gæster - Legoland i sigte!

Solformørkelse i Singapore

FullSizeRender (20), kopi 2

I dag var der solformørkelse i Singapore – Samt andre steder i Asien.

Noget pigernes skole havde snakket MEGET om de sidste par dage. Blandt andet – Hvad er en solformørkelse og at man IKKE må kigge op imod solen uden godkendte beskyttelsesfiltre, ellers kan det koste synet.

Alle børn var udstyret med et par solformørkelsesbriller de fik af skolen, og da de mødte i skole gik de ud med deres klasse og fandt en plads i solen, tog brillerne på og fik ellers oplevet en solformørkelse.

Jeg fik selv lige prøvet Mayas briller og må sige det var ret fascinerende at se.

IMG_2313

I dag tænkte jeg lidt ekstra over hvor heldig jeg er… Det var ikke planlagt at jeg skulle blive på skolen og opleve dette, planen var jeg bare skulle aflevere mine piger og hjem igen. Men jeg har jo intet jeg SKAL nå, så jeg kunne uden stress kigge med. Hold op hvor jeg nyder den ro jeg har hernede..

Nu vil jeg pakke det sidste inden jeg går i seng, i morgen tager pigerne min mor og jeg 2 dage til Malaysia i Legoland samt Legoland Water Park. Pigerne GLÆDER sig!

Kan I alle ha en skøn dag/aften…

Camilla ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel til gæster - Legoland i sigte!