Juleferie i Danmark

Snart tilbage til det her…

Varmt i Singapore

I morgen rejser vi retur til det her..❤️
(Fotocredit: Søde Rikke May – The insider.dk)

Så er der allerede gået 3 uger i Danmark – i morgen venter 12 timers flyvetur tilbage til Singapore og varmen. Jeg må ærligt sige, at jeg glæder mig! Jeg har nydt at være i Danmark, og vi har haft det rigtig godt, mens vi har boet hos mine svigerforældre. Men “ude godt.. hjemme bedst” og lige i øjeblikket er hjem Singapore for mig.

Det har været dejligt at se familie og venner  igen efter næsten 6 måneder i udlandet. Når vi er i Danmark, spørger vores venner og familien om hvornår flytter i hjem igen… tja… det må tiden vise, men indtil videre er månederne bare fløjet afsted. Vi flyttede til Singapore med en idé om, at det skulle vare 2 år, men vi trives alle godt, så vi er ikke så sikre endnu. Lige nu NYDER vi vores eventyr og suger alle oplevelserne og udfordringerne til os. Vi kan heller ikke vide det 100% eller planlægge med sikkerhed for pludselig kan der være et andet job til Michael i Danmark eller et andet sted i verden, som vi bare må prøve.

Nu er det nye år startet og der skal Michael rejse en del mere end han har gjort den første tid i Singapore, han starter med en tur til Korea. Derefter får vi nogle måneder med rigtig mange besøg fra venner og familie. Min søde veninde Julie kommer blandet andet på besøg i starten af februar, uden sin kæreste og børn! Behøves jeg at sige jeg GLÆDER mig, til en masse tøsehygge! ❤️ 

Næste gang vi ser Danmark bliver formentlig til juni – Danmark er så hyggeligt om sommeren med de lange lyse sommernætter, som man ikke kan opleve det i Singapore. Farvel for nu DK, vi ses når græsset er grønt og nætterne korte.

Camilla❤️

2 kommentarer

 • Hvor er det godt at i ikke er afklarede med hjemrejsedatoen. Tænk hvis i, som du slev skriver pludselig får lyst til mere. Dejligt at følge med og meget inspirerende. En overvejelse vi pludselig selv gør os. Kunne vi bo i udlandet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Tak for de søde ord. 🙂 Ja naturligvis kan I det, I er jo allerede godt på vej. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleferie i Danmark