Dårlig start på vores Bali tur!!!

Snart Danmark.. !

singapore-dansk-expat

Så er det igen lidt tid siden I har hørt fra mig. !

Der har været lidt run på her det sidste stykke tid, jeg er jo en del alene, da Michael rejser meget til Europa. Ja og nu er jeg så småt begyndt at pakke, da vi i morgen rejser til lille skønne Danmark. Det ser jeg denne gang rigtig meget frem til.

Vi rejser hjem ca. hver halve år og genser venner og familie. Men på det seneste har ønsket om at komme hjem og hilse på og få et par krammere været større end tidligere. Vi runder lige om lidt 2 år her i Singapore, og jeg ELSKER at være her! Elsker at alting bare fungerer, man føler sig tryg og så nyder jeg varmen. (Selvom 33 grader hver dag året rundt godt kan blive lidt varmt!) – kan man ønske 25 grader, tak! (Luksus problem – ved det!)

MEN jeg har haft lidt nedtur på i den seneste tid! Fik pludselig en ensom følelse og kunne ikke rigtig finde ud af, hvem der var mine “rigtige” venner hernede, da man af naturlige årsager ikke har haft så mange år sammen. (Ønskede de at være sammen med mig fordi de nød mit selskab – eller fordi jeg var “mangel på bedre”. )

Jeg havde også et stort savn til Michael som denne gang havde været væk i 4 1/2 uge. De 3 veninder jeg ses mest med hernede var optaget – 2 af dem var i DK, og 1 havde besøg hjemmefra, så jeg var pludselig uvant meget alene.

Vi er super glade for at bo her i den “nye” lejlighed, som vi flyttede ind i i januar. Vi nyder at have et stort pool-område, lille fitness center og at vi bor SÅ centralt (der er kun 1 km. ind til centrum af Orchard Road).

Men med alle de tanker havde jeg lige et par dage, hvor jeg bare lå og stirrede ud i luften og ikke følte mig glad! Alt faldt bare sammen! Når man er SÅ langt væk fra familie og venner, så kan de helt små ting betyde MEGET for en. (Vi har 12 1/2 time i fly, så man kommer ikke bare sådan lige forbi DK, når det hele lige er lidt besværligt).

Og for at det ikke skal være løgn, så havde Celina også lige en nedtur, som hun ellers ikke har haft siden vi rejste fra Danmark i vinters. Hun havde ikke sagt et ord om Danmark, men lige pludselig savnede hun alle sine venner i Danmark og så ville hun bare tilbage til Danmark og bo. (Så jeg skulle prøve at få styr på hendes nedtur og min egen oven i.)

Oprindeligt var planen, at vi skulle være her i 2 år! Det er der gået nu, så på en måde ville det være fint og afslutte eventyret nu bare værdsætte de oplevelser, som vi har fået. MEN på den anden side føler jeg ikke, at eventyret kan være helt slut endnu! Pigerne lærer SÅ meget om andre kulturer, om at give noget til dem som intet har, de lærer en masse i skolen og så lærer de jo engelsk 100%. ! Jeg lærer også selv meget mere end jeg havde troet og turde håbe på – om andre, om mig selv og sproget hver dag. Oplevelser jeg er ked af, at jeg ikke fik som ung. (Ja ung – nu runder jeg jo snart de 39 år! – Puha!).

Vi ved endnu ikke, hvornår vi vender snuden mod DK for at blive. Som jeg har sagt til flere hernede, så tager vi en dag af gangen, og vi kan i princippet selv vælge.

Men nu tæller vi som sagt ned til DK.. om 2 dage lander vi! Wiiiiiii! Der er ingen tvivl om, at vi alle glæder os! Vi skal være der i 7 1/2 uge. Det er første gang vi prøver at være på ferie i DK i så lang tid! Så find lige det dejlige dansk sommervejr frem, med blå himmel sol, 25 grader & frisk luft – og lange sommernætter for guds skyld! JA tak!

Camilla ♥

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dårlig start på vores Bali tur!!!