Sikke en fest!!!

Skoleuniform – Jeg er fan!

IMG_3352

Pigerne går på en tysk international skole, hvor alle børn har skoleuniform på.
Shorts (pigerne har shorts som ligner et skirt) og en polo. Når de har PE (Idræt), har de shorts og en t-shirt på.
Det er helt ned fra børnehaven op til de helt store klasser – alle er ens!

IMG_3349

Må sige jeg NYDER, at de har uniform og man kun skal koncentere sig om hår og sko om morgenen. Derudover mener jeg også, at noget “snobberi” forsvinder med om man lige har det HELT rigtige tøj på! For mine piger har det også været rigtig vigtigt for dem at være ligesom de andre børn på den nye fremmede skole og det har uniformen hjulpet med.

Første fredag i hver måned har de “casual friday”, hvor eleverne må tage deres eget tøj på, mod en donation på 2 dollars (10 kr.) til charity. (Her vælger man selv om man vil det eller bare have sin uniform på.)

Her til aften skal jeg ud til et glas vin, med de danske mødre fra Mayas 1. klasse hvilket jeg ser frem til.
Desværre er klasserne ikke så sammentømmeret som hjemme i DK, så det er selv med at gøre noget for det sociale forældre imellem. – Så det gør vi noget ved i aften! 😉

Camilla ❤️

8 kommentarer

 • Janne

  Hej. Jeg savner skoleiniformen her i dk efter ophold i Kina. Har kun super godt at sige om den, samt at børene faktisk er helt ok med den. Og netop den ene dag om md oplevede jeg at min dreng ville have sim på men ville også betale til charty👍😄😉 så lad os bare få den indført i Danmark også. Jeg er også fan af den.👍🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Hej. Jeg savner skoleiniformen her i dk efter ophold i Kina. Har kun super godt at sige om den, samt at børene faktisk er helt ok med den. Og netop den ene dag om md oplevede jeg at min dreng ville have sim på men ville også betale til charty👍😄😉 så lad os bare få den indført i Danmark også. Jeg er også fan af den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JEG ELSKER SKOLEUNIFORMER. Og det er så ærgerligt, at der ikke er tradition for det i Dk. Det er så nemt og man ser netop børnenes kvaliteter og diversitet fremfor f.eks. tøj i bestemte mærker. Hurra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går i en dansk, helt normal folkeskole, og jeg ville ønske vi havde uniformer. Tøjet har bare en dominerende effekt, og plads, og kan også være en mobbefaktor. Jeg syntes det er sørgeligt, når man kan se hvor godt skoleuniformer er for os, børnene:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Poul

  Det tror jeg osse er helt rigtigt. Skoleuniformerne er måske osse med til at gøre klikeuvæsenet mindre. I øvrigt er ungerne jo stadig meget, meget søde at se på i uniform. Hej Poul

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sikke en fest!!!