Jeg er her stadig...

Sikke en omgang…

singapore-dansk-expat

Ja, der går lidt lang tid imellem mine indlæg for tiden… Der har været meget at se til, og så har jeg været syg i flere uger!

Som jeg skrev om i mit sidste indlæg var jeg en tur forbi lægen hernede. Puha sikke en omgang! Jeg har været HELT færdig! Min krop var virkelige utilfreds. Jeg kom til lægen i første omgang som fandt ud af jeg havde for lavt stofskifte og betændelse i skjoldbruskkirtlen. Jeg kom i behandling med medicin, men det blev ikke bedre.. Jeg var virkelig dårlig. Så jeg kom op til min læge igen et par dage efter som straks sendte mig videre til en specialist inden for sygedomme i skjoldbruskirtlen. (Ja den samme dag, i Singapore går det stærkt med lægehjælp!) Jeg ventede kun ca. 30 min. og så var jeg inde og tale med specialisten. Hun scannede også min hals, og kunne se, at jeg stadig havde betændelse. Pillerne jeg fik af egen læge var åbenbart ikke stærke nok. Jeg kom på en høj dosis af en anden slags medicin i 21 dage… Derudover fik jeg taget en masse blodprøver, som viste jeg manglede Jern, Zink og Selen. Ikke underligt, at jeg var så smadret!

Jeg kom 14 dage efter til tjek hos specialisten, som denne gang gav mig en stor dosis Jern på drop. Nu var jeg sgu ved at blive depri.. 3 uger, hvor jeg bare har gået i min egen boble. Da jeg fortsat brokkede mig over halsen sendte specialisten mig ned til en ANDEN hals-specialist som tog et kamera ned i min hals (FØJ!). Han konstaterede, at jeg også havde refluks! (mavesyre, der kommer fra maven og op i halsen!). Så nappede vi lige lidt flere piller!

MEN med alle de ting i behandlig, er jeg endelig ved at være oppe igen! PUHA! Jeg var da lige ved at gå ned med flaget…. Jeg har stadig et par tjek tilbage hos begge specialister, så må vi se hvad de siger.

Min sygdom var også skyld i, at det fag jeg studerede gik helt i vasken. Jeg kunne slet ikke koncentere mig, og havde intet overskud! ØV! Det må tages op igen i det nye år..

Derudover pønser vi på en masse nye ting, som tager vores tid i øjeblikket – det vil jeg komme tilbage med senere..

Vi går og tæller ned..! Da vi har bestilt hjemrejse til jul, kommer vi til at være i Danmark næsten 1 måned. Det bliver nu dejligt! (selvom jeg foretrækker at være i varmen… )

Jeg har hørt, at det sner i DK? Vi vil gerne bestille lidt kælke-vejr til, når vi er hjemme..

God tirsdag DK.

Camilla ❤️

10 kommentarer

 • Louise

  Glæder os til at kælke med jer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Øv øv Camilla- sikke en masse …
  Godt der nu er styr på dig.
  Pøj pøj med alle de nye ting I pønser på lige nu 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Ja det var en hård omgang. 🙁 Men er ved at være mig selv igen!
   Jo tak ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belle

  Rigtig god bedring. Og ja de siger det bliver en hård vinter så mon ikke det indebære en masse sne😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Det håber vi.. Vi er hjemme i knap 1 måned, så man kan da håbe vi får et par dage med sne imens vi er hjemme. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Poul

  Kæreste. Vi havde da fået at vide, at du havde problemer med helbredet, men det går først op for os nu, hvor alvorligt det har været. Så vi håber på fortsat bedring og at du kommer dig helt og hurtigt. Kærlig hilsen til dig og dem omkring dig. Poul og Bodil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Hej søde older, ja jeg var godt medtaget! Men jeg er ved at være mig selv nu! DEJLIGT! ❤️
   Vi glæder os til at se jer snart.. !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke noget, Camilla!
  Rigtig god bedring! ❤️️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er her stadig...