Stor gallafest i Singapore

Sikke en fest!!!

IMG_5181

Puha… nu er det søndag aften, og jeg er ved at komme mig over gårsdagens store fest i Singapore.

Sikke en fest! Det levede fuldt op til mine store forventninger.

FullSizeRender (20)

God mad, glade gæster og FED koncert med Thomas Helmig! Midt under koncerten blev jeg faktisk helt rørt – WAU vi bor i Singapore… Vi er SÅ langt væk fra Danmark. Efter otte måneder hernede, føler jeg stadig, at det er lidt vildt vi hoppede ud i det her eventyr! Men det var super fedt at høre alle de velkendte danske sange i asien, og Thomas Helmig var så fit og scenestærk at man skulle tro han stadig var i tyverne.

IMG_5110

Vi fik drukket, danset og hygget os! Vi tager helt klart med igen til næste år!

Selve arrangementet er et velgørenhedsarrangement. Udover betaling for tre retter mad og fri drikkelse kunne man købe 5 lodder for 500 kr. (som vi selvfølgelig gjorde for at støtte en god sag), og derudover er der auktioner på en masse cool sponsorgaver. Og om vi ikke vandt på vores lodder! Jo jo et tørklæde, men ret flot faktisk. Jeg går aldrig med tørklæde hernede, så det må komme med til Danmark til de kølige sommeraftener.

Det endte med at blive den bedste velgørenhedsauktion de nogensinde har haft! men der var også godt gang i budene (og det var ikke småpenge )

Jeg har jo virkelig haft mine problemer med kjolevalg! Ja da vi skulle giftes i 2008 købte jeg også 3 brudekjoler, så det må være noget, der bare ligger til mig (Michael var ved at dø over det!). Men ikke om jeg blev hevet til siden og fik kompliment for min kjole og blev nomineret til festens flotteste kjole! Wooop! Jeg gik så helt glip af kåringen, for der stod jeg på dametoilettet og snakkede! Men er sikker på det var en smuk kjole der vandt! Jeg har i dag besluttet (efter at have set billeder af min sorte kjole), at jeg næste år skal jeg have en lysere kjole eller en med farve. Detaljerne forsvinder for meget i det sorte… (store problemer man har som hjemmegående expat-wife).

IMG_4921

Nu vil jeg ligge mig under dynen med lidt Netflix og se serie. Jeg er gået tilbage i tiden og ser en klassiker, som jeg aldrig fik set, da jeg havde job og små børn i DK: “Orange county” – I love it.

Ha en dejlig aften – Vi ses igen til næste år DABS!

Camilla ❤️

6 kommentarer

 • Hej Camilla
  Er først idag faldet over din spændene blog… Og syntes ligeledes at din kjole er smuk, så hvis du forsat overvejer at sælge den – og den ikke er solgt, vil jeg rigtig gerne høre fra dig
  Tak fordi jeg måtte kigge forbi!
  Dejlig dag og x fingre
  Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Hej Trine, Tak for de søde ord. :o) Jeg overvejer faktisk at sælge den, men har lige en veninde der skal prøve den. Hvis den ikke er noget for hende, så skriver jeg til dig. Bedste hilsner Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvor er den flotte kjole fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Hej Pernille, Den er købt i en butik hernede som havde en masse forskellige kjoler. 🙂 Ikke noget kendt mærke…
   Men bruger du størrelse 36/S? Tænker nemlig på at sælge den. 😉 Hvis evt. interesseret så skriv til mig på camillasingapore@outlook.dk. (Kjolen kan komme til Smørum på Sjælland om ca. 3 uger.)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig også en pæn kjole du har på der:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stor gallafest i Singapore