The tough housewife life

Planlægger arbejdsplan

Flyt til Singapore expat

Vores maid Lily flytter ind hos os i morgen – Det bliver virkelig dejligt med et par ekstra hænder i det her store hus og med 2 aktive børn.

Planen for i dag er blandt andet at jeg skal lave en arbejdsplan, hvad skal hun lave dag for dag. Jeg har fx. ting jeg ikke ønsker hun ordner, som fx. mit vasketøj – Jeg vil godt selv vaske vores sure underbukser, samt sørge for vores tøj bliver vasket rigtigt.

Planen bliver nok at hun sørger for orden hver dag, og tager en etage for gennemgående rengørning hver dag. Derudover har vi pool boy (NEJ han er IKKE lækker!) hver mandag og torsdag så der skal hun sørge for at være hjemme til at lukke ham ind. Der skal købes ind, laves mad og alle de andre små pligter.!

Er spændt på om jeg kan forlig mig med at der skal bo en fremmede i vores hus! Heldigvis har hun kælderen at bo i med eget køkken, bad og indgang. Jeg ville også kun have maid hvis jeg kunne tilbyde dem gode forehold. Hernede er der desværre “mange” der behandler deres maids rigtig skidt. Det kommer IKKE til at ske hos os!

Lily er 38 år, har været hos en Australsk familie i 6 år, og sidstnævnt hos en dansk familie i 2 år. Hun havde gode anbefalinger som var med til valget faldt på hende, det vi blandt andet fladt for var hun er god til børn, aktivere dem uden iPad, tv og iPhone. Ikke noget Celina var synderligt begejstret for at høre.
(Sagt med et smil på læben…)

– Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The tough housewife life