Vi kommer hjem til sommer!!!

Phuket – For første gang!

Skærmbillede 2016-03-30 kl. 18.39.56

Så fik vi også besøgt Thailand – For første gang!

Helt ærligt har Asien aldrig været et sted som jeg egentlig har haft behov for at besøge. Vi har tidligere brugt de fleste sommerferier på at rejse i Sydeuropa, og vi har flere år rejst ned til mine svigerforældres lejlighed i Nice (Antibes), og det har vi altid været glade for. Der kender vi alle de gode steder at spise, vi ved hvilke steder der er sjove at opleve, og selvom vi har været der i mange år er der steder, hvor vi endnu ikke har været. Derfor er det også lidt pudsigt, at vi er endt med at bo i Singapore!

Vi har en kammerat som på den mest ulykkelige og sørgelige vis mistede sin kæreste under tsunamien i 2004 i Thailand, og det har virkelig sat sine spor i mig. Så da jeg kiggede efter hotel i Thailand, ville jeg IKKE have hotellet var for tæt på vandet… (Ja, jeg ved godt der er tsunami-alarmer.) Men jeg ville sove bedre om natten ved ikke at være for tæt ved vandet. Så jeg fandt et super lækkert sted i Phuket (Kata Beach), som hedder “The View”.

Skærmbillede 2016-03-30 kl. 18.39.12

Det var en lækker lejlighed på 146kvm med den skønneste udsigt og egen spa på terrassen.
Det eneste negative, der var at sige om stedet var den MEGET stejle bakke man skulle op og ned af for at komme til hotellet.

Nu har vi aldrig været i Thailand før, men vejret var fantastisk, menneskerne virkelig rare og service-mindede, men der var også noget snusket i gaderne. En klar modsætning til Singapore, som er en meget ren by. Prismæssigt var det SINDSYGT billigt i Thailand! Vi er efter 8 måneder i Singapore blevet vant til priserne er HELT i vejret, så på flere måder kom vi fra den ene yderlighed til den anden..

Vi havde 9 dage i Thailand, og vi nød det alle 4 ❤️

Det er ikke sidste gang vi besøger Phuket. Jeg blogger de følgende dage om vores oplevelser i Thailand.

Jeg håber I alle har nydt jeres påskeferie, her har vi stadig fri et par dage endnu.

Camilla ❤️

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi kommer hjem til sommer!!!