Alt det vi går glip af..

Perth – Har du været der ?

perth har du været der

Vi har snakket om at tage til Perth i Australien til April næste år. Perth ligger kun 4 1/2 time i fly fra Singapore og en af de ting jeg synes vi bare skal opleve når nu vi er så tæt på.
Jeg kender ikke nogen, som har været der, så jeg “søger” lidt god gammeldags råd og info 🙂
Har du været der? Nogle gode tips?

I Australien er årstiderne modsat Danmark – Så i April er der 19-24 grader, hvilket er fint for os – Vi er jo vant til 33-40 grader!

Kender I til gode hoteller? Ting man bare SKAL se? Og hvor længe er passende at være der?
Håber der sidder nogle derude med en masse gode råd og forslag.

Camilla ❤️

10 kommentarer

 • Camilla

  Og så glemte jeg den oplagte! I skal så meget tage en tur ud til Rottnest Island – det er en lille ø ud for Perth med de vildeste strande og natur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Min kæreste og jeg var på udveksling i Perth for en del år siden efterhånden og vi var også vilde med byen og ISÆR naturen i Vestaustralien. Helt enig med de andre i at Kings Park er et must, derudover også strandene (Cottesloe, Fremantle, Scarborough). Men ellers synes jeg også I skal tage ud af byen. Området omkring Margaret River er super fedt med masser af vingårde, “gårdbutikker” osv og så oven i hatten fantastisk natur! Der er den ene lækre strand efter den anden og mange af dem er ikke specielt crowded. Vejret dernede kan godt være lidt svingende og det er altså sjovest at opleve når det er varmt (også selvom I er vant til varmen). I kan også køre nordpå og se The Pinnacles (stenformationer midt ude i ingenting), få et lille glimt af outbacken og flere flotte strande (fx. Lancelin).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva O.

  Perth er en fantastisk hyggelig by, men jeg ville nok også leje en bil og køre ud af byen, hvor der er meget fantastisk natur og dykker-/snokleoplevelser (hvis man kører længe nok). Perth er egentlig ikke særlig stor, og nok slet ikke, når I er vant til Singapore 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Tak Eva. 🙂 Tænker også at et par dage måske er nok..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Lausten

  Hej Camilla,
  Jeg har boet i Perth i et halvt år. Jeg har også besøgt Sydney og Melbourne, Perth var min absolutte favorit! Den skønneste by, med de sødeste mennesker!
  Jeg kender desværre ikke til nogle gode hoteller, men kender til gode områder, hvis du mangler noget herom?
  Hvis der er noget man bare skal se, er det:
  – Kings Garden, den smukkeste park hvor man kan bruge mange timer på at gå rundt, med den skønneste udsigt!
  – Fremantle som er denne skønneste lille forstand til byen, så hyggelig altså!! og mange gode markeder 😉
  – North Bridge som er et “gå i byen” sted, hvis I er til sådan noget også.
  – Wine tours, er også sjovt, hvor man kommer ud til vinavlere og smager en hel masse vin.

  Aussiere er meget glade for at drikke alkohol, så det undgår i nok ikke. Men det er vel også meget hyggeligt.

  Vh. Malene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Ih tusind tak Malene, det må jeg kigge nærmere på!!! TAK! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie A.

  Jeg har boet i Perth i 8 måneder indtil marts i år.
  Strandene i Perth er dejlige og meget flottere end dem rundt omkring Sydney! Et must er Cottesloe beach, Scarborough beach og Trigg beach.
  Subiaco er en hyggelig lille bydel et par stop med toget fra centrum hvor der er små hyggelige spisesteder (Metro som er indisk er meget lækkert og billigt!). I Subiaco er der også farmers market om lørdagen hvor man kan få lækre friske råvarer.
  Kings park er også et must hvor der er botanisk have og en dejlig udsigt over byen og Swan River både dag og aften.
  Fremantle ligger ca en halv time fra centrum med tog, hvor der er marked i weekenden og en anden stemning end inde i byen.
  Hillarys havn er super hyggelig med en lille strand til de mindste og en masse spisesteder rundt ude på vandet. Swan valley, hvor alle vinstederne og deres plantager er tæt på Perth Hills hvor der også er gode vanreture!
  Hvis i lejer en bil så tag lidt sydpå til Bunbury, dunsborough og margaret river(maks 3 timer væk) – synes man skal være der i 10 dage ca, hvis man også vil se lidt udenfor Perth hvilket jeg synes er en stor del af det og anderledes!
  Håber det hjalp lidt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Tak Sofie, det kunne så meget bruges! 🙂 Jeg må undersøge nærmere på det du skriver ligger rundt omkring også.:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Camilla.
  Vi var i Perth ca 14 dage og det var alt rigeligt. Det er selvfølgelig hvad man er til, men aller max 14 dage for os var nok.

  Jeg kan fortælle hvad vi lavede da vi var der. Vi havde små børn med – første gang var vores datter 1 1/2 år og vores søn knapt 5, og anden gang var hores datter 2 1/2 og vores søn knapt 5, så der var en del der var udelukket med så små børn.

  Vi var i Kings park, og det er altså et must! En meget stor park med massere blomster, stier, en masse omkring krig og soldater, samt en rigtig stor legeplads i fjerneste hjørne. Derudover får i det SMUKKESTE syn ud over vandet samt en del af Perth. vi brugte gerne en hel dag deroppe. Der er mulighed for at grille på egen hånd rundt omkring i parken.
  Bell Tower(mener jeg der hedder), var os ok, ikke noget vildt men vores søn elskede det.
  Fremantle Strand var også et fint sted, kan kan nåes med tog.
  Rundt i byen kører der gratis busser, nogle forskellige farvede linier som kører forskellige steder hen. Fx Bell Tower og kimgspark.
  I Perth ligger der også zoo, den nåede vi ikke men den fik vi anbefalet.
  Butikkerne i Perth by midte er helt sikkert også et besøg værd, det er et skønt shoppe sted.
  Whiteman park var også et hyggeligt sted for børnene, med grill områder, lidt vand pjask, noget bil museum, samt noget zoo.

  Vi boede på City waters motel, slet ikke smart og fancy, men vi ønskede at bo centralt med køkken så vi ku lave mad til børnene om morgenen, og det sted var ganske ok til prisen. Det ligger loge ned til vandet stor set og mam kan sidde ude på græset og se sol nedgangen. Og lige 50 meter fra hotellet ligger der en fin legeplads. Mener vi betalte omkring 550kr for alle 4, og vi havde 10 min til gågaden. Vi havde bil dernede så vi kørte rundt til fx whiteman park så det sted ved jeg ikke om man kan komme til med bus.

  Du er meget velkommen til at spørge hvis du vil vide mere fra os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Uh sikke mange gode råd jeg får! TAK! Jeg må kigge nærmere kan jeg se… Tak for de gode anbefalinger. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt det vi går glip af..