Phuket - For første gang!

Patong Beach – Ikke for børn!

IMG_4194

Lidt mere Thailand…

Den ene aften var vi ude og se en anden side af Thailand! Patong Beach by night!
Hold da fest!!!! Der var halvnøgne kvinder i gaderne og den ene bar efter den anden havde dansende kvinder i undertøj. Ja og så blev vi ellers overfaldet med folk der vil have os ind og se LIGE deres “Ping-Pong” show (hvor pigerne gør en masse sære ting med diverse ting og underlivet…)

Vi var 6 voksne, og pludselig fik den ene sagt ja til at gå med ind og se et show. Hmmm.. hvorfor ikke?
Vi kom ind på den mest skumle bar med ikke særlig attraktive kvinder som stod i deres små bh’er og små trusser og hev små dyr ud af underlivet (ja du læste rigtigt – guldfisk, skildpadder og en fugl!!!!) Vi havde plads HELT oppe ved podiet.. Det havde vi nu ikke behøvet. Michael satte sig med ryggen til og bartenderen kom og sagde han skulle vende sig om! Jeg synes mest jeg koncenterede mig om, hvor sørgelige skæbner nogle folk har. Der var ikke rigtig noget “backstage”, så dem der ikke var på scenen stod bare lidt ude blandt folk. Der var 2 kvinder med store maver på og en der stod med sin lille søn på 6-7 mdr. i armene! Han forstod selvfølgelig ikke hvor han var, men puha… Kan oplyse vi hurtigt drak vores øl (man skulle købe for at være der), og smuttede ud igen!

Vi gik over på en kæmpe klub, hvor der stod kvinder og dansede op af poolstænger, meget mere “klassisk” og ikke så vulgært. Der fik vi en drink mere og så havde vi set Patong Beach.

Jeg havde sgu ondt af de kvinder og havde lyst til at redde dem alle. Men nogle siger at de selv ønsker dette liv frem for “normale” jobs, da der er bedre penge i det.

Det var noget af en oplevelse… 😉

Camilla ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Phuket - For første gang!