Staycation i skyerne..

Paris – Frygt!

Den franske ambasade Singapore                                                      

Den franske ambassade i Singapore ❤️

Jeg har tænkt lidt over dette indlæg… Jeg måtte simpelthen skrive mine tanker også!

Jeg kan starte med at fortælle – JEG ER PISSE BANGE! Ja, jeg ved godt jeg giver terroristerne lige det, de vil have… Men nu er det desværre ikke alting man selv kan styre, og jeg kan til tider ikke styre mine tanker.

Jeg har tænkt meget på Paris de sidste par dage ligesom alle andre helt sikkert også har. Det er ganske enkelt forfærdeligt det der er sket og stadig sker. Synes også det faktisk føles tæt på lille DK… Jeg havde netop et par dage forinden snakket med vores maid (som kommer fra Filippinerne) om hvorfor alle ikke bare kunne opføre sig pænt og ordentligt. Hjælpe hinanden så alle har det godt. Hun kunne virkelig fortælle om nogle helt umenneskelige ting, der sker på Filippinerne.

Jeg var HELT rystet, da jeg vågnede op til det store gidseldrama i Paris. Kunne slet ikke falde i søvn igen og brugte al min tid på nyhederne og få opdateringer fra de danske nyheder gennem min veninde hjemme fra DK.

Om aftenen skulle jeg ud og spise med Michael og hans kammerat, som er på besøg. Jeg må indrømme, at jeg havde det blandet med at gå ud… Jeg kunne ikke lade være med at tænke på alle dem, der lige var døde, alle dem der havde mistet og samtidig følte jeg det mærkeligt ved at være på et offentligt sted!

I dag var jeg forbi den franske ambassade sammen med Rikke. Det var sørgeligt men også godt at se alle de smukke blomster, tegninger og lys foran ambassaden. ❤️

Skærmbillede 2015-11-19 kl. 21.25.22

Den morgen vi vågnede op til nyhederne om Paris stod vores nye nabo foran deres hus og fik taget bryllupsbilleder. De var glade og 100% uvidende om hvad der lige var sket i Paris.

Jeg kunne ikke undgå at tænke det er sgu det livet for alle burde handler om “Tro, håb og en helvedes masse kærlighed”. ❤️

Skærmbillede 2015-11-19 kl. 21.43.26

 

-Camilla ❤️

 

4 kommentarer

 • Kat

  Var du også bange ugen før da 200 mennesker blev dræbt i Beirut? Det der skete i Paris sker hver evig eneste dag andre steder i verden. Men det er , for nogle, ikke romantiske turist steder og derfor får det ingen opmærksomhed, det er som om det “ikke gælder”. I forgårs var der 82 der blev dræbt i Nigeria. De har heller ikke noget Eiffel tårn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Hvis jeg var klar over det så ja..! Jeg fortæller netop også om at jeg lige havde snakket med min maid om alt det der hele tiden sker ude i verden. Det hele bliver jeg bange for, uanset hvor i verden det sker.. Så JA hvis jeg fik det op i hovedet via medierne hele tiden, så ja så ville jeg også frygte det. (Men har nu ikke hørt om det..)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Og hvor er det frygteligt at vi ikke hører om det. Hvorfor gælder det ikke lige så meget i nyhederne? Her i USA hører vi meget om den amerikanske pige der blev slået ihjel i Paris, men intet om den jødiske Amerikanske dreng der blev dræbt i Israel.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Ja det er ikke fair. Men der er intet der er fair i denne verden som det hele står til lige nu! Hernede ser vi ikke rigtig så meget tv, så har kun set hvad der bliver skrevet i de danske aviser, og der er det klart alt det i Paris der fylder.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Staycation i skyerne..