KIDZANIA – DET VILDESTE LEGELAND!

Paradis i Malaysia

Ferie Malaysia Batu Batu Piger

Wauw – her er smukt på Tengah island i Maylaysia.

Har man brug for at hive stikket ud, så vil jeg klart anbefale en tur herud til denne skønne lille perle. Her er meget begrænset internet (og det er kun i restauranten og ved baren), så man kan hive stikket helt ud fra alle de sociale medier, arbejde og så videre. (Eller næsten…)

Min veninde har for nogle år tilbage produceret Robinson, og deltagerne var også på denne ø, når de skulle forkæles.
Så vi er på ren Robinson ferie… næsten, vi får lækker mad og sover ikke helt nede på stranden.

Pigerne hygger sig, finder på kreative lege med sand, muslinger, kæppe og andet fra naturen. Lige som jeg havde tænkt mig de skulle. Her er ingen store badeland eller forlystelsesparker. Vi er tilbage til ferier som de var den gang jeg var barn. (Ja – jeg er en gammel sag fra 1978).

Vi bor i hytter lige ud til vandet lavet af træ og smuk udsigt. For mig er de måske liiiige lidt for meget i et med naturen – når man lukker døren, er der stadig 2 cm der ikke er lukket, så der kan komme firben og andre lækre dyr ind. Men vi bruger ikke meget tid i hytten, vi hygger mest på stranden, ved poolen og i baren.

Jeg er blevet spurgt til om pigerne ikke har meget ferie. Jeg tror ikke, de har så meget mere ferie end andre skoler (herude), det er bare på forskellige tidspunkter. Vores nabo går f.eks. allerede på sommerferie den 10. juni, hvor vores piger først har sommerferie fra 30. juni (vi rejser dog til DK 17. juni, da vi blandt andet skal til barnedåb x 2 og bryllup.)

Jeg har taget så mange gode billeder hernede, men som skrevet arbejder nettet VIRKELIG langsomt, så jeg uploader flere billeder når vi kommer hjem.

Hilsner fra vores lille Robinson ø.. Vi er her jo sammen med et hold venner, så jeg er spændt på hvem der bliver stemt af øen i dag! Måske en af ungerne. 😉

Må I alle få en skøn torsdag!

Camilla ❤️

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KIDZANIA – DET VILDESTE LEGELAND!