Engelsk - Det klarer de altså RET godt!

Påskeferie – Malaysia // Bali ♥

bali-expat-ferie-dansker

 

Så er pigernes påskeferie startet i dag.. 14 dages ferie!

Min mor er på besøg hernede og har været så sød at give os en tur til Legoland i Malaysia. Ja, vi har været der et par gange nu, men pigerne ELSKER det. Der er næsten ingen mennesker, så man kan prøve tingene ligeså mange gange i træk, som man lyster. Derudover bor vi på Legoland Hotellet, og der er super god underholdning. Der skal vi bo igen igen igen..igen.. Vi tager 3 dage af ferien deroppe, og er hjemme i 3 dage. Så rejser min mor hjem, og så smutter Michael, ungerne og jeg til skønne Bali.

Vi var på Bali i august 2016 og den lille ø tog mig lidt med storm. Det måtte vi bare prøve igen. Vi havde faktisk planlagt, at vi i denne ferie skulle en tur til Australien og opleve Perth. Men Michael er jo i februar startet nyt job, så 14 dages ferie kunne ikke lige lade sig gøre.

På Bali skal vi bo i samme by som sidst – Seminyak. Villaen vi boede i sidst var virkelig lækker, men jeg synes, at vi skulle prøve noget nyt, når nu vi skulle samme sted hen igen. Vi håber den villa vi har bestilt denne gang er lige så lækker som den vi havde sidst!. I kan her læse om vores sidste tur til Bali.

Derudover bliver det rart at have Michael lidt hjemme igen, da han har været meget væk.

Hold op, hvor vi glæder os til at se ham igen, vi skal suge ALT ud af ham. Så ferien til Bali for os alle 4 er virkelig noget vi ser frem til. ♥ ♥ ♥ ♥

Vi GLÆDER os..

Rigtig god weekend til alle jer, der læser med.

Camilla ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Engelsk - Det klarer de altså RET godt!