Det nye liv – hvad ville du gøre ?

Orchard Road

Shop i Singapore

I de sidste to dage har jeg brugt tiden på Orchard Road… (Det store indkøbsmekka i Singapore).

Der er virkelig ALT derinde, og kæmpe butikker med de store mærker: Prada, Dior, Chanel, Louis Vuitton, Marc Jacobs og MANGE andre. Der er butikker ALLE vegne..
I går kunne jeg ikke finde ud af det ene center jeg var havnet i! Ja ved så ikke om det siger mest om mig eller mere giver et billede af hvor sindssyg mange butikker her er!

Går man under jorden for at komme over på den anden side af vejen –  så trasker man lige ind i et nyt stort indkøbscenter! Der må være virkelig mange penge i omløb hernede siden butikkerne kan overleve. Der er naturligvis noget for enhver i både smag og prisklasse (dog mest i den høje på Orchard Road)

Vi talte den ene dag at bare ned af “gågaden” er der 6 Rolex butikker – det er lidt vildt, når man tænker på, hvor meget omsætning det kræver at få autorisation til at forhandle urene.

Desværre er her intet at spare på mærkevarer og andet – det er som alt andet i Singapore dyrt.

Vi har snart været her i 4 uger, og jeg har kun købt 1 ting til mig selv!! En fin bluse fra ZARA – Men det skal jeg nok få indhentet.

Kommer du til Singapore så SKAL du opleve Orchard Road

– Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det nye liv – hvad ville du gøre ?