UPS!!!

okay.. vi blev forelsket!

FullSizeRender (1)

 

Vi har tilbragt hele dagen på skønne Sentosa… Lad mig sige med det samme – Det er så skønt, som de siger!

Vi kørte i Taxa derover – en køretur på cirka 25 min. Det er en oplevelse at køre over broen med vand på begge sider og Shreks slot i Undervisal Studios tårner op foran vejen. Vi besøgte nogle venner, som vi kender gennem Michaels arbejde. De har den mest overdådige pent-house lejlighed på 18.etage med udsigt ud over havet. Det kunne man ikke undgå at blive fascineret af, og man måtte lige gentænke hvorfor vi ikke bor på Sentosa. Langt fra skolen, mindre værelser i boligen osv. Skønne Sentosa er noget vi kan besøge i weekenderne, så det kommer vi til at gøre mange gange igen.

Sentosa udsigt

Vi besøgte en af strandene og fik en børnevenlig frokost helt nede til vandet. Pigerne elskede at kunne bade, mens de voksne spiste færdig. I området besøgte vi en cozy bar med DJ, pool-bar, og skønne drinks. Pigerne fik is og badede og vi en jordbærdrink mens musikken fyrede derud af. Pigerne var solgte, og jeg fangede mig selv i at sætte pris på, at børnene er blevet så store, at vi kan hygge om sådan nogle ting sammen.

Sentosa er en eventyr ferie-ø og vi glæder os til at bruge det som afbræk fra hverdagen hele året rundt.

– Camilla <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPS!!!