Vi er glade for vores beslutning!

NYDER varmen året rundt..

sentosa-expat-singapore

Ja – jeg er en af de typer, der godt kunne have tendens til at blive lidt vinterdeprimeret, da vi boede i DK.  Vejret og varmen er helt klart en af fordelen ved at bo hernede for mig! Hold op, hvor jeg nyder det. Det giver mig meget mere energi! Jeg bliver fyldt op med d-vitaminer uden faktisk at gøre noget 😉

I dag startede pigerne og jeg morgenen med at komme i tøjet, drikke en lækker smoothie, og ellers komme ud af døren kl 9.45. Vi hoppede i en taxa og kørte en tur på stranden – på Sentosa.

Vi har et “fast” sted, hvor vi holder til derude. Det hedder “Mambo-Club”, hvor der er pool, solsenge, sofaer og en bar i poolen. Derudover er der DJ i weekenderne, som skaber en god stemning. Pigerne ELSKER at komme der. Jeg burde udnytte noget mere, at vi kan tage på stranden hver dag – også uden børn.

dansker-i-singapore

dansk-familie-i-singapore

Vi fik en god frokost, lidt is og koldt at drikke.. Pigerne legede skiftevis i sandet, poolen og ved vandet… GUD hvor jeg nyder dette expat liv..!

5 timer efter var vi hjemme igen – lidt røde, sandet til og godt trætte (eller nok mest mig, der var træt).

Michael er lige startet på sit nye job, så han har ikke været hjemme hele weekenden – så det har bare været os 3 piger alene hjemme.

Nyd resten af jeres søndag, her er kl. snart 23.00 så jeg vil smutte i seng. Det er skoledag for pigerne i morgen, så vi skal tidligt op.  ♥

Camilla ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi er glade for vores beslutning!