BRYLLUPSKAGE - 8 ÅR I FRYSEREN!

NU VAR DET TID TIL OS…

Michael og jeg havde en skøn overnatning på Skodsborg Kurhotel ❤️

Pigerne var taget med farmor og farfar til sydfrankrig på en lille miniferie, så Michael og jeg så vores snit til at gøre noget for os selv. Det blev Skodsborg, hvor vi har været nogle gange før, og det var virkelig super skønt.

Jeg synes faktisk opholdet var godt lige fra vi trådte ind ad døren. God service lige fra vi trådte ind af døren. (God service er der bare ikke nok af i Danmark – efter min mening!) Værelset var lækkert med flot stor terrasse og lidt forkælelse til den søde tand og kvalitetsprodukter på badeværelserne. Vi nød lidt god champagne med udsigten ud over vandet og så var det danske sommervejr for en gang skyld med os. Vi har haft en virkelige travl tid i Danmark! Aftaler på aftaler… Nu var det tid til os.

Vi havde ikke alt for lang tid på Skodsborg, så det var med at bruge tiden. Vi røg straks i SPA området. Det viste sig, at jeg havde forlagt min badedragt der hjemme, så jeg måtte købe en ny .(som jeg ellers IKKE havde brug for). Vi var i SPA området med forskellige saunaer og afslapningsområder i knap 2 timer. Det fik mig ned i et gear… Dejligt afslappende! Michael kiggede også grundigt på deres Fitness og Crossfit Center, som blev “godkendt”. Da han jo aldrig laver andet end Crossfit hoppede han overraskende nok over denne gang..

IMG_9425

IMG_9420

IMG_9434

IMG_9344

Om aftenen spiste vi på hotellet, og jeg skulle selvfølgelig have tre retter, mens Michael holdte sig til 2… Jeg måtte prøve desserten! Ja – jeg har så også taget 3,5 kg på i de 3 uger og 3 dage, hvor jeg har været i Danmark – skulle lige se om jeg kunne komme op på de 4 kg. 😂 Så nu har jeg lidt at arbejde med, hvor vi er hjemme i Singapore igen.

Fredag morgen stod vi op til et lækkert (og sundt) morgenbord, og så fik vi en skønhedsbehandling hver. For første gang ( i snart 16 år) fik jeg overtalt Michael til at prøve en ansigtsbehandling. En god afslutning på en dejlig overnatning langt væk fra børn og arbejde!

Du kan læse mere om Kurhotel Skodsborg her!
(Måske Du/I også trænger til lidt afslapning?)

Vi er ankommet til Singapore, og skal lige komme os over jetlag, inden min bror kommer herned på ferie i næste uge, sammen med sine 3 børn og hans kone, hvilket vi ser frem til.

Dejlig torsdag til jer alle!

Camilla ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRYLLUPSKAGE - 8 ÅR I FRYSEREN!