Sentosa - elsker det!

Mor er stolt!

Vandrepokal Singapore Skole

Jeg er så stolt af mine piger for tiden..
Eller det er jeg jo altid bare lige lidt ekstra de her dage!

Sidste uge kom Maya hjem med en vandrepokal, som hedder “Star of the week”.
Hun var mega stolt! Ja det blev vi da også!

I dag stod den på “3-way conference” på pigernes skole, hvor vi skulle op og mødes med deres klasselærer og dansklærer. De fik begge ros og det var så dejligt. Det er et noget følsomt område for moderen for tænk på alle de udfordringer vi har sat dem i hver dag – lære at tale et fremmed sprog og lære at modtage svær undervisning på et fremmed sprog.

3-way conference foregik i klasseværelset, hvor der var 4 borde og børn og forældre skulle bruge 15 min. ved hvert bord. Ved hvert bord gik vi igennem de forskellige fag, hvor det var Celinas opgave at vise hvad hun havde lært.

Ved et af bordene viste Celina en mappe med alle de ting hun havde lært i 1. semester. Der var sket en helt utrolig udvikling fra August til i dag. Så dejligt at se! Til sidst brugte vi tid ved klasselærer Mr. Turners bord, som evaluerede udviklingen og spurgte ind til Celina samt til hendes mål for næste semester. Må sige, at jeg er fan af det koncept!

Vi skulle naturligvis det samme igennem for Maya. Hun fik en masse ros – dejligt! De synes begge det var sjovt at skulle vise det hele frem til mig!

Til sidst mødtes vi med pigernes dansklærer. Her kom der også ros! For Mayas vedkommende så meget ros, at moderen her var ved at græde (der skal ikke så meget til, når det kommer til ens piger). Maya var åbenbart over niveau for 1. klasse i dansk! SÅDAN! og mig der var så “bange” for, at det ville gå helt galt, når hun kom direkte fra børnehave til 1. klasse. (De har 7  timers dansk om ugen, og skal følge samme standart som undervisningen for klassetrinnet i DK.)

Mor er stolt – tvivler sgu på, om jeg selv havde kunne klare det her i deres alder! ❤️ ❤️

Camilla❤️ (- Den stolte mor, det må man vel godt være!?) 

 

 

 

4 kommentarer

 • Rikke

  Sikke dejlig læsning… Ved hvor svært det kan være at være udlandsdansker i børnehøjde. Læser med stor glæde din blog og smiler med jer ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Hej Rikke, Tak fordi du læser med – Tak for din ros, det varmer! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oldefar og -mor (P+B)

  Det er skønt at læse om dig og dine unger. Dejligt at det går så godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sentosa - elsker det!