En lille ny i familien...

Livets opskrift – Ja tak!

Sisse Fisker Bog Singapore

Som jeg tidligere har skrevet, mistede jeg desværre min kære far i oktober 2014 – 3 måneder senere fik min mor konstateret kræft!
(hun er i dag rask!)

Det har fået mig til at tænke anderledes over livet, og over hvor hurtigt livet kan blive taget fra os. Det lyder måske som en kliché, men vi skal være bedre til at passe på os selv, bedre til at nyde livet og være glade og ikke mindst bedre til at fortælle vores kære, at vi holder af dem! Vi lever på lånt tid.

Sisse Fisker har for et par måneder siden udgivet en bog, der hedder “Livets opskrift”. Hun er rejst rundt i verden og har besøgt 5 byer, hvor eksperter har konstateret, at befolkningen bliver meget gammel. Hvad er det, de gør rigtigt.. ? Det vil jeg også gerne finde ud, så nu har jeg anskaffet mig bogen.

Hun indleder bogen med at skrive “Gid jeg drikker champagne og spiller fodbold, når jeg fylder 100”. Jaaa kan kun sige det samme!
(Måske ikke lige det med fodbold, for jeg er ikke HELT inde i reglerne… Jeg vil danse i stedet!)

Nu til “Livets opskrift”.

Skøn dag til jer alle.

Camilla❤️

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille ny i familien...