Pilates i Botanic Gardens

Lidt dansk til Singapore

Rudolphcare crem singapore

Produkterne kan købes her: Rudolph Care

Jubii… så kom mine produkter bestilt fra Danmark!

Da vi rejste herned havde vi mange kufferter og store tasker med – der var rent ud sagt forvirring om, hvilke tasker, der var håndtasker og hvilke, der var kufferter. Vi fik desværre afleveret de forkerte tasker som håndbagage hvor nogle af mine lækre produkter fra Clinique lå i. Så dem måtte jeg vinke farvel til i lufthaven!!!

Jeg valgte at erstatte dem med Rudolph Care, da jeg virkelig godt kan lide, at det er 100% naturlige produkter. Jeg har ikke prøvet mærket før men glæder mig til at prøve mine nye produkter og håber de lever op til den gode omtale de har fået.

– Camilla

2 kommentarer

 • Olivia Jørgensen

  Hej Camilla

  Jeg tænkte bare, at jeg lige ville tippe dig om noget, hvis du er så glad for Rudolph Care. Man kan nemlig få det væsentligt billigere end i lufthavnen, hvis man køber det over http://www.ren-velvaereshop.dk/rudolph-care-744/ – også selvom man bor i udlandet 🙂

  Olivia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Hej Olivia, TAK det må jeg lige ind og kigge nærmere på. Jeg har frem til nu været tilfreds med de produkter jeg har købt. 🙂
   Tak for tippet!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pilates i Botanic Gardens