Solformørkelse i Singapore

Legoland i 39 graders varme…

Ferie Legoland Malaysia

Som flere af jer nok ved, så har pigerne, min mor og jeg været 2 dage i Legoland i Malaysia.
Det var super godt – god service, 39 grader, disco i elevatoren, lækker mad og ingen kø ved forlystelserne.

Vi tog afsted torsdag kl.8:30, hvor vi med bus kørte direkte fra Singapore til Legoland i Malaysia.
Jeg vidste godt på forhånd at selve turen ikke er lang, men ventetiden ved tolden kan være meget lang. Det endte med at tage bare 1 time og 20 min i alt, hvor vi havde to stop på vejen. Helt perfekt! (Dog var turen hjem helt oppe på 2 timer og 20 min.)

Vi havde bestilt overnatning på Legoland Hotel, og da vi først ankom til hotellet forventede vi ikke, at værelset var klar før kl. 16. Men vi fik det alligevel med det samme – Perfekt!

Da vi gik ind i elevatoren til vores værelse startede det helt store discoshow med musik og det hele. Så der blev danset mens vi kørte op til vores etage. Vi var bare helt solgte! (Vi har aldrig været på Legoland Hotellet i DK, men der har de sikkert samme originale koncept).

Pigerne synes værelset var helt fantastisk (selvom jeg ville ønske de havde haft et mere piget Lego-friends værelse). De fandt også hurtigt ud af, at der var skattejagt på værelset. Der lå 2 papirer med spørgsmål om ting, de skulle finde på værelset. Deres svar udløste en kode til en “skattekiste”, som vi så kunne åbne. Indeni var der en fin lille legopakke og legomænd som gave. Genial ide!

Vi var åbenbart lidt uden for sæson, for vi havde stort set parkerne og hotellet for os selv. Efter min smag er det helt perfekt, men min mor synes der manglede mennesker til at give lidt liv og mere stemning.

Personalet var SUPER søde.. De løb rundt og legede gemmeleg med pigerne og kom selv hen og byggede lego med dem. Celina og Maya blev IGEN IGEN IGEN spurgt om de virkelig var søskende! (Godt jeg ikke bliver fornærmet over det spørgsmål – For så kunne jeg jo næsten være sur hele tiden…)

Legoland Hotel Malaysia

Et billede fra restauranten – Så sad de da ved bordet 5 minutter mere end de plejer! 

Malaysia Legoland copy

I dag var vi mest i Legoland Water Park. Det var også rigtig godt, men Maya faldt ned af en trappe og slog hovedet rigtig hårdt. Personalet handlede super hurtigt og lagde hende på en drømmeseng – efter 2 min. stod der også en læge og tilså hende! Hun fik en stor bule og et sår… Øv! Den næste time gik med at ligge på drømmesengen med is på hovedet. Det var nu heller ikke var så dårligt at blive nedkølet lidt. Maya er ok igen, omend lidt øm.

Børn Legoland Malaysia                         

Pigerne vil meget gerne dertil igen – så det skal vi helt sikkert på et tidspunkt!

Vi bestilte busbillettene her: Busonlineticket.com

Hotellet igennem: Hotels.com (meget billigere end at gå direkte ind på Legos egen side.)

Nu vil jeg hoppe i seng, i morgen eftermiddag står den på fødselsdag for nogle venner hernede fra – Hvilket vi ser frem til. ❤️

Camilla ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solformørkelse i Singapore