Studie - Hvad bliver det til?

Kubus – Limited edition

kubus_cool_grey_lysestage_4_by_lassen

Kubus er kommet med en super fin limited edition af den populære lysestage. Jeg havde set flere steder, at den nu kunne købes. De fleste husker nok det kaos, der var omkring den populære Jubilæums vase fra Kähler? Jeg fik lidt følelsen af “åhhh genbruger tricket med limited edition”, da jeg så Kubus nu også var ude med denne lysestage.

MEN da en veninde i går sendte mig et billede af den efter hun havde købt den, så blev jeg altså lidt lun på den! Jeg har både lysestagen og skålen i sort, som jeg er super glade for. Det er efter min mening et tidløst design. Jeg var bange for at falde i fælden, der hedder “Jeg må bare eje den, fordi den er limited edition”. Så nu er jeg røget i fælden “at jeg bare må eje den. fordi den er så SUPER fin i den grå farve også!” Den er lige blevet klikket hjem til mig…

Jeg er ellers gået lidt kold i min normale ”indretnings-hobby”.. Hjemme i Danmark NØD jeg at indrette vores hjem. I Singapore er huset en lidt anden stil end det jeg normalt er til. Derudover har vi mange vinduer som går fra gulv til loft, så mange vægge kan ikke bruges til pynt. Det en af de ting jeg glæder mig til at kunne igen, når vi engang skal flytte tilbage – indrette vores hus! (godt, der ikke skal mere  til at glæde mig…)

Den kan købes her, hvis du hellere ikke kan leve uden: Luxoliving.dk

Camilla ❤️

 

7 kommentarer

 • Cathrine

  Hej Camilla,
  Jeg vil lige starte med at sige, at jeg ELSKER at følge både din blog og din instagram. Det er super inspirerende at følge med i jeres liv og hverdag i et andet land.
  Jeg står selv og skal til Singapore i foråret 2017, men det er som et stop-over, så det er kun i 4 dage.. I den fobindelse tænkte jeg på, om du måske kunne være behjælpelig med en guide til hvad man skal se og opleve mens man er der så man får mest ud af sine dage.
  Blot et forslag til et indlæg.
  Dejlig dag til dig 🙂
  Kh Cat

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Hej Cat, tak for de søde ord. 🙂 Spændende, her er SKØNT i Singapore! Er det med eller uden børn? Bedste hilsner Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Det er uden børn. Vi er et ungt par på 23 og 24 år. Jeg har været i Singapore 2 gange, men der var jeg henholdsvis 12 og 15, så det er ikke meget jeg husker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Super, så vil jeg anbefale at se Merlion. (Singapores svar på den lille havfrue), en tur op på baren “ce la vi” på toppen af Marina Bay Sands. Hvis I har mulighed for det så er det også en stor oplevelse at tag en overnatning på Marina Bay Sands”. (Det koster ca 2500kr. for en overnatning.) Sentosa er også fuld af muligheder.. Der er en masse aktiviteter man kan opleve derude, og du kan ligge på stranden. (Der er et par stedet hvor der er pool til strandområdet, det plejer vi at foretrække.) 🙂 Derudover er det 1 Attitude, som skulle være verdens højeste åbne skybar. (Mener det er 64. etage.) Der kan man virkelig se hvor stor Singapore er, selvom det er et ret lille land. (Giver det mening) 😉

   Gode spisesteder:
   Potato Head Folk (Burger, gode drinks og skøn lille hyggelig bar på toppen.)
   MEATliquor. (Lækre burger.!)
   Esquina, Spanks tapas.
   PS Cafe, ligger flere steder men den i området “Dempsey Hill” er SÅ hyggelig.

   Se evt. lidt her: http://voreseventyrisingapore.dk/category/spisesteder-i-singapore/

   Der er mange gode steder, prøv evt at google nogle af de steder jeg nævner. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Tusind tak for de gode råd. De er noteret og vi har faktisk besluttet at overnatte alle vores nætter på Marina Bay Sands. Jeg glæder mig SÅ meget! Endnu en gang tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Tusind tak for de gode råd! De er noteret og vi har faktisk besluttet os for at overnatte alle vores nætter på Marina Bay Sands. Jeg glæder mig SÅ meget! Endnu en gang tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Rigtig god fornøjelse. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studie - Hvad bliver det til?