På ferie i Danmark

Kommer nedturen nu ?

Sentosa Strand Singapore

Celina har de sidste par uger været på besøg hos skolens “nurse” et par gange, da hun har beklaget sig over ondt i maven, hovedpine og andre “småting”…

Sidste uge blev jeg ringet op  af skolen om, at hun var dårlig og hun kom hjem og puttede under dynen. Det gik dog meget hurtigt over igen.. I går morges sagde hun så, som det første, da hun vågnede: ”Jeg har ondt i hovedet… ja og maven”. Michael og jeg gik hende lidt på klingen og spurgte til om noget i skolen drillede. Da jeg spurgte hende direkte “Gider du ikke i skole”.. Sagde hun med det samme “Nej!” og maste sit hoved ned i hendes hovedpude!

SHIT tænkte jeg… er det NU.. nedturen kommer? Jeg prøvede at opmuntre hende med, at der kun var 4 skoledage tilbage og så lang juleferie. Jeg kan virkelig godt sætte mig ind i, hvordan hun har det. Flere fag foregår stadig på et engelsk niveau, der er for svært for hende – især et fag, der hedder ”Units Of Inquiry”. Da vi snakkede om det sagde hun: ”Nogle gange gaber jeg i timen!”

Så jeg lod hende holde fri! Det blev en aftale om ingen computer, læse nogle nemme engelsk bøger og så ellers bare opladning til de sidste 3 dage inden juleferien starter. Hun blev rigtig glad, og fik slappet godt af hele dagen.

I dag var hun glad, da hun gik i skole, så jeg krydser fingre for, at det bare var et bump på vejen. Hun bliver hele tiden bedre til engelsk, så det vil også blive lettere og lettere for hende i skolen.

Om 48 timer vender vi snuden mod DK – glæder mig til at se familien og venner. Flyveturen på 12 timer skal bare ligeoverstås…
Lørdag morgen kl. 06.00 dansk tid er vi i DK igen på en lille juleferie – Glæder mig til flæskesteg, jul, sne og kulde i DK.

Camilla ❤️

2 kommentarer

 • Gitte

  Sne og kulde må du nok spejde lidt efter. Nok køligere himmelstrøg men buskene her tror det er forår.
  God Celina kom i godt humør igen, det nogle seje tøser du har.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Satser på en hvid jul. 😉 Ja jeg håber det holder ved med Celina.. Det er jo naturligt nok hvis der kommer en kæmpe nedtur på et tidspunkt. <3 (Men måske vi bare er heldige at der kun kommer nogle små bump på vejen.)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På ferie i Danmark