Singapore by night !

KIDZANIA – DET VILDESTE LEGELAND!

IMG_6783

I dag var Celina og jeg på en tur i KidZania på Sentosa sammen med Celinas veninde og mor. Fantastisk oplevelse og nok verdens fedeste “legeland”. Konceptet er at man kan prøve at arbejde med en masse forskellige ting – være læge, tandlæge, pizzabager, pilot, brandmand, CSI, fragtmand,  ja ALT mellem himmel og jord. Måske man kan blive inspireret til hvad man vil være når man blive stor. – Pigerne ELSKEDE det..!

Celina og hendes veninde startede med at være radio-værter! Her skulle de læse en tekst op, som man kunne høre foran butikken, hvor der hang højtalere. Da de var færdige fik de et kort med en kode, hvor vi kan logge ind og høre optagelserne.

Jeg kan ikke gennemgå alt hvad de prøvede, men det var super godt! De prøvede MANGE sjove ting. Det var gennemført og personalet var virkelig dedikerede! Nogle af tingene var lidt for meget – blandt andet kunne man besøge et college hvor man kunne lære om “Business and Finance”! (Meget Asien agtigt, hvor mange børn bliver pacet lidt hårdt.)

Hver ting man prøvede tog ca. 20-30 min. Vi var der i 6 1/2 time, og vi nåede måske halvdelen.

Maya kom ikke med, da hun ville være lidt i overskud med de to store piger på 9 år. Hun har selv valgt hun hellere vil derhen med sin veninde alene en anden dag. Hvilket jeg tror er bedst for dem begge.

Det var ikke det hele jeg kunne fange billeder af, da man som skrevet ikke måtte gå med ind de forskellige steder, men her er lidt fra nogle af stederne.

IMG_6905

En rigtig flyvemaskine hvor man også kunne prøve at lege pilot eller stewardesse.

IMG_6780

Her købes der billetter til at komme ind i KidZania.. Sat op som en indtjekning i lufthavnen.

IMG_6820

Tandlæge, hvor man fik lov at prøve sig frem på en dukke.

IMG_6888

CSI opgave – En tyv skulle fanges.

IMG_6864

Pizza Hut – Der laves pizza som man selv får lov at spise efterfølgende.

IMG_6796

Pigerne som radio-værter hos Kiss92

IMG_6786

Banken.. 

KidZania ligger udover Singapore også i: Dubai, Tokyo, Bankok, Kuala Lumpur og London.

Se mere på KidZanias hjemmeside her!

Det var klart en oplevelse!

Camilla ❤️

2 kommentarer

 • Lene

  Der er også end KidZania I Busan, Sydkorea (I et mall det hedder Shinsegae). Dog foregår alt på koreansk, og de ansatte ved billetlugen var ikke specielt servicemindede over for udlændinge. Så det droppede vi. Ærgerligt, da jeg har hørt meget godt om det fra andre steder😕

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Ja de ligger flere steder end de nævnte. 🙂 Nå det lyder da ikke rart, godt I gik igen! 😉 Men kommer du i nærheden af en igen, så kan jeg klart anbefale det. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Singapore by night !