Kommer nedturen nu ?

Juleferie i Danmark

Jul Danmark Jul Singapore copy

Vi er taget på juleferie i Danmark – vi landede den 12/12 og rejser herfra igen den 3/1.
Vi bor hos Michaels forældre, som har en kælder, hvor vi kan være lidt os selv.

Det har faktisk været nogle hektiske 14 dage indtil videre, hvor det ene arrangement har afløst det næste. Det er dejligt at se familie og venner igen. Alle vi besøger disker op med lækker mad og hygge – rigtig dejligt. Bagsiden er desværre, at jeg så ikke skal i bikini lige med det samme, når vi kommer tilbage til Singapore. (hihi..!)

Pigerne har besøgt deres gamle klasser på skolen og dejligt de blev modtaget med kyshånd. De blev krammet og slæbt rundt på skolen. Maya fik et par timer sammen med den klasse, hun skulle være startet i og Celina har været næsten to dage i skole sammen med sin gamle klasse – det var hun rigtig glad for. Jeg frygtede de ville sige at de ikke vil tilbage til Singapore, men det har der INTET været af indtil videre.

Lille juleaften var vi sammen med vores “gamle” naboer – de bedste man kunne ønske sig. Vi fik dejlig mad og gløgg/æbleskiver. En tradition vi har haft i 3 år. Det var nu lidt underligt at køre ned af vores egen vej (huset er udlejet – læs evt. her!) og parkere hos naboen uden at være i vores eget hus. Vi fik hygget os, dejlig mad og gode snakke. De er savnet, de søde naboer.

Jule hygge

 

Juleaften ❤️ Der stod den på besøg på kirkegården.. Min kære far skulle da have et besøg. Puha – synes sgu stadig det er underligt han ikke er her, det er også kun lidt over 1 år siden han gik bort. (Mine forældre og kræft… Øv – Læs evt. her!) Hver gang jeg besøger hans gravsten tænker jeg desværre ikke på ham som den glade og friske mand han også var, men det MEGET hårde forløb og de sidste “billeder” af ham, som ikke var rare. Jeg fik en lille snak med ham, og stenen fik et kys. “Glædelig Jul far!”.  Vi fejrede juleaften hos min storebror og svigerinde. En dejlig aften!.

Nu ser vi frem mod en forhåbentlig dejlig nytårsaften sammen med gode venner, som også har været savnet…!

Jeg håber I alle har nydt/nyder julen ❤️

Camilla❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kommer nedturen nu ?