Hvad er jeres plan? Hvornår flytter I hjem?

Jul – samt Nytår i Singapore!

jul-i-singapore

Ja, det prøver vi i år.. ! Og jeg glæder mig faktisk til det. Det er naturligvis trist, at vi ikke skal være sammen med familien i Danmark, men jeg ser også frem til at prøve at holde en lille intim jul – kun os 4.

JUL

Normalt holder vi jul sammen med vores familie i Danmark, skiftevis hos mine svigerforældre og hos min mor. Men i år er vi helt alene! Så det bliver FØRSTE gang, at jeg skal stå for al julemaden! Puha sikke en prøve..! Det SKAL jo lykkes! Vi har holdt jul en gang for familien i 2012, og der var det så min kære afdøde far, som stod for maden, men denne gang er det helt på egen hånd!

Derudover SKAL vi have et juletræ. Det kan man bestille igennem Sømandskirken hernede. Men vi må se om vi hopper på et juletræ i plastik, det troede jeg så aldrig ville komme inden for mine døre, MEN man bliver lidt påvirket af at have set julen hernede de sidste par år. (Meget plastik-fantastisk!) Desværre har vi alt vores juletræspynt hjemme i DK på loftet i vores hus (som er lejet ud), fordi vi kun forventede at skulle bo hernede i 2 år og hjem hver jul. Men det blev ændret! Så nu må vi være kreative med pynten!

Vi er netop vendt hjem fra en lille ferie i Danmark hvor vi var til bryllup, og der fik jeg købt lidt dansk jule-guf og grødris, så er julen jo næsten reddet!

Jeg er sikker på, at julen 2017 bliver en juleaften, vi altid vil huske!

NYTÅR

Vi er så heldige, at vores søde venner fra DK rejser hele vejen herned for at holde nytår sammen med os. De ankommer et par dage før nytår sammen med deres børn. Min opfattelse er, at der ikke er MEGA gang i den hernede til nytår – det er blandt andet ulovligt at fyre fyrværkeri af. Regeringen fyrer en masse flot fyrværkeri af i det centrale Singapore ved midnat, men det er så også det! Så der bliver lidt anderledes end vi er vant til, men vi skal nok hygge os alligevel. Vi holder nytår med dem hvert år og normalt også sammen med et tredje par. De er i mellemtiden flyttet til New York, og det bliver desværre en ALT for lang tur for dem at komme her til SG, eller for os den anden vej. (bare tidsforskellen er på 12 timer!).

Vi ville egentlig have holdt nytår på Bali. Men da vi var på Bali i sommers besluttede jeg mig for et hotel, som jeg absolut VILLE bo på næste gang. Og desværre var vi for sent ude med bestilling til lige det hotel omkring nytår. Vi har boet i 3 forskellige huse på Bali, og det er bare ikke mig med de “kryb” man kan møde. Husene er lidt for åbne til mig, selvom det er en rigtig stor oplevelse og en ægte Bali-stil, men nu har vi prøvet det. Vi kunne i stedet få værelser på hotellet den 2. januar, så vi napper et par dage på Bali der, sammen med vores venner. Dejlig start på et nyt år!

Hvis vi flytter tilbage til DK til sommer (Læs mit tidligere indlæg her!), er det jo også en hyggelig måde af “afslutte” vores eventyr på, med jul & nytår i Singapore.

Jeg glæder mig til en anderledes jul & nytår, selvom familien helt sikkert vil blive savnet! ❤️

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er jeres plan? Hvornår flytter I hjem?