Snart tilbage til det her...

Jetlag & Roskildesyge!!!

Singapore holland

Udsigten fra vores wc på gæsteværelset, hvor jeg har opholdt mig de sidste 2 dage!
Ja sorry for detaljer! 😉 Jeg havde ellers planer om jeg skulle være ude og nyde vejret og ikke sidde og kigge ud på det!

Lørdag aften var det store “pakke-dag” inden vores 12 timers flyvetur “hjem” til Singapore. Pludselig fik Michael det dårligt og lagde sig med grim roskildesyge hele natten inden afrejse – Michael mente ikke, at vi kunne komme afsted, når han var i den tilstand. Pakningen blev sat på stand-by, og jeg fik undersøgt, tidspunktet for næste ledige flyver… torsdag i den følgende uge!

Han stoppede om natten med at kaste op, og vågnede næste morgen: “okay jeg er klar til at tage afsted”! Sådan ca 45. min. før vi skulle køre – Okay PANIK!!! Vi styrtede rundt og fik smidt det sidste ned i vores kufferter og drønede til lufthavnen, aflevere lejet bil, checke ind, og så lige forbi taxfree og have lidt penge tilbage. Vi røg lige forbi loungen i 10 minutter for at sunde os og så ellers ud mod flyveren. Så der blev ikke meget hyggen rundt og shoppe i lufthavnen. – Faktisk INTET!

Jeg er ikke fan af at flyve, men synes faktisk lige jeg var blevet lidt bedre til det. MEN denne her tur var altså ikke super god. Nogle store lufthuller og på et tidspunkt stiller Celina sig op og siger “Jeg er bange for flyet styrter”…!!! Øh godt så.. havde lyst til at stille mig op på samme måde og sige det samme, for det var præcis mine tanker. Men det gik jo godt – som det altid gør – men puha 12 timers flyvetur er langt især når man også havde 13 timer den anden vej 3 uger forinden.

Da vi kom hjem skulle vi bare liiiige have et par timers søvn, så vi kunne vende os til Singapore tid. MEN vi fik sovet alt for meget, så vi var stadig på DK tid. Om natten kunne jeg slet ikke sove og fik kun sovet MEGET lidt. Tirsdag aften fik jeg så mega mavesmerter, kvalme og virkelig utilpas, og nu har jeg ligget i sengen i 2 hele dage, hvor jeg har haft det rigtig dårligt og har haft meget ondt af mig selv…

Jeg skulle ellers have haft hygget med pigerne disse dage, da de først starter i skole på mandag, vi skulle have været en tur i Birdpark og begge piger havde et par legeaftaler jeg desværre måtte aflyse. ØV!

Nu går det lidt fremad, men jeg kan godt mærke at jeg er afkræftet. Det eneste positive ved at have ligget her, er at jeg har tabt de 3,5 kg som jeg havde taget på da vi var på ferie i DK.

Maya sagde lige inden hun faldt i søvn her til aften, “Jeg har ondt i maven mor”…!!!

Så jeg må sige 2016 ligger hårdt ud!
Men tror på det vender og bliver et forrygende år. ❤️ 

Camilla❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snart tilbage til det her...