Skoleuniform - Jeg er fan!

Jeg springer sgu ud i det!

Brugervenlighed_og_grafisk_design

Nååå.. så skal jeg på skolebænken igen!

I marts 2015 søgte jeg ind på Multimediedesign uddannelsen. (Det var inden vi vidste, at vi et par måneder efter flyttede til Singapore). Da vi var flyttet herned fik jeg bekræftelse på, at jeg var kommet ind, så det var faktisk en lidt blandet følelse at åbne brevet i eboks – ØV! For det kunne jeg jo ikke.. fra Singapore! (Ikke at jeg ville bytte denne oplevelse for noget, men stadigvæk!).

Siden vi kom til Singapore slut juli har jeg haft nok at se til med pigerne, ny skole, nye venner for både os voksne og børn, huset, lære vores hjælper at kende, området, ja ALT..

Før jul begyndte jeg at blive lidt rastløs og tænkte igen på om jeg skulle gå igang med at læse.

Nu har jeg de sidste par måneder undersøgt om jeg kunne studere digital design og web som fjernkursus, for det er, hvad jeg forestiller mig at ville arbejde med, når vi engang flytter hjem til Danmark igen.

Jeg skal derfor igang med en uddannelse inden for IT. Jeg ligger ud med faget “Grafisk design”. Det bliver hjemmestudie, så jeg skal VIRKELIG tage mig sammen! Men jeg føler mig parat, så jeg ser frem til at skulle på skolebænken igen.! Ja jeg er snart 38 år (WAU – Det var sgu lidt underligt at se på skrift – PUHA!) og blev uddannet i 1997, så det er et par år siden jeg sidst sad på skolebænken.

Wish me luck!  (Studiet starter i september..)

Camilla ❤️

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skoleuniform - Jeg er fan!