Kubus - Limited edition

Jeg er her stadig…

singapore-expat-dansk-copy

Der er nogle stykker, der har spurgt mig, hvorfor jeg ikke blogger længere…

Det gør jeg skam også, men jeg har holdt en “lille” pause.

Vi har gang i en masse her i Singapore, så tankerne og energien har simpelthen været et andet sted. Jeg er startet et med at studere, og har været igennem et “kursus” der slutter om 2 uger. Jeg har virkelig været optaget af det, da det kræver meget koncentration for mig efter alle de år, hvor jeg har været væk fra skolebænken! Det er laaaaaang tid siden jeg har læst, og hjernen skal lige igang igen. Men det er altså rart at lære noget nyt igen.

Derudover står den på en masse besøg fra Danmark, så vi bruger naturligvis også tiden på vores skønne gæster. Lige nu har vi besøg af mine svigerforældre og yngste svoger, så vi hygger og pigerne nyder sin farmor, farfar og onkel. ❤️

Jeg har jo også min side Navnesnak.dk (sammen med søde Catrine), og den tager rigtig meget tid!
Vi elsker at arbejde på siden, men det er helt klart også tidskrævende. Jeg har tidligere skrevet om siden her!

Ja, og så er jeg blevet lidt syg.. Jeg har i noget tid haft problemer med jeg taber hår, er TRÆT hele tiden, og kan ikke tabe mig! (ville gerne af med 2-3 kg.). Endelig fik jeg slæbt mig til lægen…! Det er ikke som i DK, at man lige ringer til sin egen læge og får en tid. Her kan man vælge den læge man vil gå til. Det fik jeg gjort, men inden jeg kom op til hende skulle jeg lige udfylde omkring 15 A4 sider om mig selv og mit helbred??? Efter et par timers arbejde med det kom jeg til lægen. De tog blodprøver og scannede min hals. Det går rigtig stærkt her – scanning samme dag som lægen + jeg fik svar på begge dele næste morgen! Vupti. Det viser sig, at jeg har problemer med for lavt stofskifte og betændelse i skjoldbruskkirtlen. Så var der jo en årsag til alle mine skavanker! Så nu er jeg startet på 2 forskellige slags piller.. Håber snart på mere energi!

 

Det var en lille update fra varme Singapore ❤️

Camilla ❤️

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kubus - Limited edition