Vores eventyr i Singapore!

International skole – GESS

Skole Singapore GESS

Vores piger skal gå på en tysk international skole – GESS (German European School Singapore.) Celina kommer til at starte i Grade 3. & Maya i Grade 1. Den med Maya havde jeg det lidt svært med i starten, for hvad så når vi kommer hjem.. Så er hun et trin højre oppe end sine venner fra nuværende SFO. (Hun skulle starte i 0. klasse hjemme i DK, efter sommerferien). MEN vi besluttede hurtigt at den tager vi til den tid, når vi flytter tilbage til DK igen.. Årsagen til de på skolen ville have hende i Grade 1 var at hun er blevet 6 år i juni, og børn fyldt 6 år inden den 30. juni kommer i Grade 1. (Med mindre det er MEGET tilbageholdende børn – og det er vores Maya på ingen måder.)

Vi kom hurtigt igennem skolen i kontakt med en “buddie familie”, som betyder at begge piger får en dansk “buddie” i hver sin klasse. Disse buddies er flyttet til Singapore for 1 år siden, og taler nu flydende engelsk. (Vores børn kan intet engelsk.) Pigerne kan i løbet af dagen søge hjælp hos disse hvis der er noget som de ikke forstår. Derudover får de i starten udleveret et sæt billedekort hver, hvor de kan vise billeder af om de er sultne, skal tisse osv.

Lederen på skolen sagde “Jeg vil ikke pakke noget ind, de første 6 uger er MEGET hårde!”.. Hvilket Michael og jeg har talt om flere gange. Vi skal nok ikke forvente at det bare bliver ren lykke, til at starte med!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores eventyr i Singapore!