Den smukke sømandskirke

Indretning af gæsteværelset

gæsteværelse Singapore

Sengen er fra IKEA, du finder den her!

Jeg er blevet spurgt om flere billeder af vores hus. Det er et stort hus, og der er stadig en del ting, der ikke er helt på plads. Lige pt. tænker jeg meget over, hvordan vores gæsteværelse skal indrettes.

Vi får besøg af mine svigerforældre og min mands yngste lillebror her i oktober, så der vil vi gerne have værelset færdig inden.

Vi har en seng og 2 pyntepuder og ja.. det er ligesom det (sengetæppet er fra Maya’s seng). Jeg har lige bestilt 2 borde fra HAY som ses nedenfor. De skal fungere som natborde. Så mangler der billeder, lamper og hygge.

I får naturligvis et billede, når værelset er kommet mere på plads.

Hay sengebord hvid

Bordet kan købes her hos Cahetu.dk til 1,099 kr. pr. stk.
(Vi har valgt str. 40×40 så de kan passe ved siden af sengen)

 

4 kommentarer

 • Asta Pedersen

  Hvad hedder sengen, jeg kan ikke finde den på IKEAS hjemme side 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Hej Asta, Jeg tror den er udgået. For jeg havde lagt et link ind til den, og nu går den bare ind på forsiden af Ikea. Derudover har jeg lige været inde og kigge og kan ikke finde den derinde mere. 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvor er den super fine seng fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Den er fra IKEA, den er virkelig fin og god at ligge i. 🙂
   – Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den smukke sømandskirke