Der er sket en MASSE siden sidst!

Hvad skal du lave, Camilla?

 

Det spørgsmål har jeg fået et par gange efter jeg har meldt vores hjemkomst til Danmark i december.

.. og det er et godt spørgsmål! Jeg ved det faktisk ikke. Jeg står i den heldige situation, at jeg kan gøre, lige hvad jeg vil!
Vil jeg gå hjemme, vil jeg læse igen, arbejde deltid, arbejde fuldtid, ja eller starte mit eget web-firma op? (Arbejdede med webshops de sidste par år, inden vi flyttede til Singapore)

Lige i øjeblikket sker der så meget i vores liv, så jeg kan ikke rigtig overskue at tænke på mig selv.

Når vi lander i Danmark, overtager vi vores nye hus dagen efter. Det er et hus fra 2016, så der skal faktisk ikke laves det store. Vi skal lige have slebet gulvet på den ene etage, og ellers skal hele huset bare males indvendigt. Så vores håb er, at vi kan få hurtigt styr på det inden jul/nytår.

Pigerne skal starte på deres nye skole den 7. januar, så vi vil meget gerne være kommet bare lidt på plads i huset inden.

Mit fornemste job bliver at få børnene til at falde til. Så skal vi komme ind i det danske system igen efter 3 1/2 år i udlandet, det er vist ikke bare sådan lige. Derudover skal huset indrettes… Det er så den del, som jeg glæder mig meget til!

Desværre har jeg også en syg mor, som jeg gerne vil bruge min tid på. Når alt dette er faldet på plads.. så er der tid til mig igen. Så kan jeg måske finde ud af, hvad JEG vil.! Noget skal jeg finde på, for jeg tror ikke jeg ville kunne trives med at gå hjemme og lave “ingenting” i en længere periode, når mine veninder i Danmark skal arbejde og ikke lige hurtigt kan mødes til en frokost i tide og utide.

Men kan sige, at der er MANGE tanker i mit hoved for tiden – og dette spørgsmål er også en af dem jeg forsøger at finde svar på.

Vi må se hvad tiden bringer. 

Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er sket en MASSE siden sidst!