17 dage til vi rejser til Danmark... !

Hvad er jeres plan? Hvornår flytter I hjem?

thumbnail_img_7554

Det er et spørgsmål vi ofte bliver spurgt. For det meste fra søde folk der savner os hjemme fra DK. ❤️

MEN vi ved det ikke!! Vi tager en dag af gangen, for det bliver vi lidt nødt til. Vi var jo for hurtige til at melde ud, at vi skulle flytte til Schweitz, som vi så ikke ville lige nu alligevel. Expat-livet kan til tider være ret “løst”… Et liv jeg inden vi flyttede til Singapore SLET ikke kunne forstille mig. Jeg havde det godt i mit lille hus i Smørum, (Sjælland) og der skulle vi være til vi blev gamle!

Vi har ikke solgt vores hus, da det er lejet ud. Jeg var ikke klar til at slippe det helt, da vi flyttede. Som sagt – det var jo HUSET og vores fremtid skulle være der! Men efter vi havde været hernede i godt 1 1/2 år, så fik huset en anden plads hos. Jeg kunne tage afstand til det på en måde, som jeg ikke havde regnet med, og det var ikke nødvendigvis lige det hus vi skulle tilbage til! Vores hus og naboer var noget af det, som jeg havde sværest ved at forlade ved at flytte fra DK, så det var underligt pludselig at være ok med ikke at skulle bo der igen. Nu har jeg været ude og opleve, at der også er andre områder, hvor man kan bo dejligt og møde nye søde mennesker. Lige nu tænker vi dog at når vi flytter hjem, så bliver det til at starte med i vores hus, og mærke efter om vi kan finde os til rette i rolige Smørum, frem for at bo i en storby som vi gør nu.

Celina spurgte den anden dag om vi ikke kunne blive I Singapore indtil sommeren 2019, da hun også gerne ville prøve at gå på den nye campus (en helt ny skole, som er ved at blive bygget), da de har “lockers” (I ved, de der skabe på skolen, hvor man kan ligge sine ting ind i og låse, som i alle de amerikanske film). Det var noget af en overraskelse for indtil nu, har det primært været Celina, der ville tilbage til Danmark!

Vi taler meget åbent med pigerne om, at vi ikke ved, hvornår vi vender tilbage til DK. Eller om det måske bliver et andet sted i verden. Jeg synes faktisk de tager det lidt rodede liv pænt! Maya har aldrig brokket sig, og sagde her den anden dag “Bare vi ikke flytter til Nordpolen, så er jeg ligeglad hvor i verden vi bor”.

Lige nu når jeg ser billeder på Instagram med ild i pejsen, og levende lys i stuerne. Så savner jeg da lidt den hyggelige tid DK går i møde nu. Vi får dog selv et lille snus af det her om et par dage, men kun for et kort visit.

Og igen opfordring til alle endnu engang, hvis I nogensinde får tilbuddet om at komme ud som expats, så sig JA! Hop ud i det, og jeg vil næsten love jer, at I ikke fortryder det. Om det så bare er for 1 år, for det giver så meget i livets rygsæk med disse oplevelser. Vi har alle 4 lært meget på flere planer!

Men lige nu!!! (Og det kan laves om 100 gange!) Så er planen at vi flytter hjem til Danmark Juli 2018. Hjem til vores hus i Smørum. (Men det kommer også an på udviklingen med Michaels arbejde, så når der er mere vished omkring det, så beslutter vi, hvad der skal ske.) ♥

God onsdag derude…!

Camilla  ❤️

 

 

4 kommentarer

 • Christine

  Et godt råd – giv det tid!! Man skal vænne sig til at komme hjem, det tager nogle måneder. Vi flyttede hjem til Odense i vores gamle hus i april efter to år i Sydney. De første måneder var hårde, vi savnede Sydney og livet dernede SÅ meget. Men stille og roligt vænnede vi os til livet i Dannevang igen, omend det var en meget stor omvæltning.
  Held og lykke😀😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Hej Christine, tak for din hilsen. 🙂 Ja jeg havde meget nedtur på da vi var hjemme i sommers, “kunne jeg nogle falde til her igen”. Men må sige da vi var hjemme igen her i oktober, var der en anden ro på mig. Jeg tror også man langsomt falder ind i det hele igen.. Det er også derfor vi pt. starter med vores eget hus. (Det er planen nu – kan være vi skifter mening!) 😉 Men dejligt at høre det “normale” liv godt kan komme tilbage til en, med tiden.. ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I skal ihvertfald være mere end velkommen, hvis I kommer hjem til Smørum… 😉🍹

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

17 dage til vi rejser til Danmark... !