Øv - fødselsdag!

HJEM TIL DANMARK !

IMG_9241

Så er der IKKE længe til, at vi kommer på en lille ferie i Danmark!

NU glæder jeg mig…!! Vi rejser fra Singapore fredag midnat kl. 18 dansk tid. Jeg ville ønske, at det var om morgenen vi skulle rejse, så vi bare kunne komme afsted og få turen overstået. 12 timer og 35 minutter skal vi hænge deroppe! Jeg er IKKE fan! Men hvad gør man ikke for at se sin familie og danske venner.

DANMARK: Uh – jeg har mange ting jeg glæder mig til.. Synes jeg har mange cravings efter det mad/slik man ikke kan få hernede – for eksempel har jeg MEGA lyst til Spangsberg hvide flødeboller med lakrids! Jeg har givet min mor og svigermor/svigerfar små “bestillinger”, så vi får lige det vi har lyst til, når vi kommer hjem. Jeg forventer, at jeg kommer til at tage 5 kg på i knap 4 uger vi er i DK! Dem må jeg kæmpe med når vi er tilbage i Singapore igen – Nu er det ferie!

Og så en anden ting.. jeg glæder mig til at få en LUN trøje på, strømper og ellers varmt tøj. Virkelig underligt at glæde sig til, men hernede er der varmt året rundt – som i virkelig varmt – så jeg ser frem til ikke at være svedig og klistret alle steder (jep – ALLE steder)!

Celina har desværre været syg med feber, hoste og snot siden i mandags, så jeg håber det er forsvundet inden i morgen aften og at ingen af os andre er blevet smittet! (Jeg er begyndt at snotte lidt, håber det bliver ved det..) Ellers bliver de 12 1/2 time ENDNU længere..!

Ja og når vi kommer tilbage til Singapore efter endt ferie i Danmark, så er det allerede 1 år siden vi flyttede herned.. tiden er FLØJET af sted.!

Vi ses SNART Danmark ❤️

Camilla ❤️

 

2 kommentarer

  • Rikke

    Jeg er sikker på at jeg taler på ALLES vegne, når jeg siger vi glæder os super meget til at i kommer til dk ❤️❤️❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øv - fødselsdag!