Lidt dansk til Singapore

Haze i Singapore

Singapore hazeIkke alt i Singapore er lige spændende. En af de ting man gerne ville undvære er Haze.
Som I kan se på billedet er solen og de høje bygninger (D’leedon) helt dækket af haze!

Haze er i princippet røg og partikler fra Indonesien, hvor de brænder marker og skove for at lave plads til enten nyeafgrøder eller bygninger etc. Ja og det kan IKKE være sundt at indånde..

Jeg har i dag hentet en app, hvor man kan se, hvor niveauet for Haze. I dag siger den 118, som er i den lidt høje ende, men det kan åbenbart blive meget værre!

Haze i Singapore

Jeg talte lige med vore maid om det, og hun sagde, at det til tider kan blive så slemt, at det ligger som en tung tåge overalt.

Jeg synes det er utroligt, at det kan få lov til at gøre sådanne?! Der er rigtig mange mennesker, der kommer til at indånde røgen! Bare i Singapore er vi knap 5 millioner mennesker.

Jeg talte med en mor fra skolen i dag som skulle have været på tur med sin søns klasse – de var blevet sendt hjem igen,fordi turen blev aflyst pga Haze.

Enkelte har masker på, for ikke at indånde røgen direkte, og hvis Haze niveauet kommer i den helt høje ende, så ender vi alle 4 også med masker!

– Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt dansk til Singapore