På tur i Singapore - Tiong Bahru

Farvel til gæster – Legoland i sigte!

FullSizeRender (20) kopi

For 2 uger siden kom min mor, moster og onkel til Singapore. Moster og onkel er i dag sendt retur efter 14 dages asiatisk ferie (Singapore, Bali og Thailand). Min mor tager lige 14 dage mere her hos os i Singapore, inden hun rejser tilbage til det kolde nord.

Det er SÅ hyggeligt med besøg hjemmefra, men selvfølgelig også lidt hårdt. Det har naturligvis intet med gæsterne at gøre, men man er bare på døgnet rundt – og så gør man sig jo umage for at give gæsterne en god oplevelse. Jeg agerer altid gladeligt ekspert-tourguide, men jeg må indrømme, at Merlion ikke er helt så spændende, når man ser den 7. gang  😉

I næste uge skal pigerne, min mor og jeg 2 dage til LEGOLAND! Ja, det ligger i Malaysia lige på den anden side af grænsen til Singapore… Derudover er der også et stort vandland, som vi også skal udforske. Vi tager bussen fra Singapore og bliver sat af i Legoland efter et par timers kørsel. Vi skal overnatte på Legoland hotel, når vi har brugt dagen i forlystelsesparken. Pigerne har endnu ikke hørt om turen, så de bliver forhåbentlig overraskede og glade, når vi fortæller dem det en af de kommende dage.

Min sidste update til jer er, at Michaels bror og kæreste netop har fået deres første barn! En stor oplevelse, som vi desværre går glip af at opleve på tæt hold. Godt der findes Facetime – det blev vores barselsbesøg. Barselsgaven må blive sendt med posten.

Celina og Maya har hver en veninde på besøg i dag til sleepover, så der har været gang i den. Nu vil jeg til at gøre mig natteklar og smutte under dynen, de 4 piger vågner helt sikkert tidligt i morgen for at fortsætte deres lege!

Dejlig lørdag til jer alle!

Camilla ❤️ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På tur i Singapore - Tiong Bahru