4 uger på international skole

Et hårdt år – Fuck kræft!

Skærmbillede 2015-09-16 kl. 23.25.03

Jeg har hygget mig i dag… Ja igen i dag!
Jeg NYDER det, og synes jeg har fortjent den her tid med selvforkælelse og tid til at bygge mig selv op igen.

Jeg har haft et rigtig skidt år! I juni 2014 fik min far konstateret kræft i leveren, gennemgik flere operationer, og det hele endte med at blive hans sidste tid i det her liv. Han lå 4 mdr. på rigshospitalet og forlod os d. 15/10-2014 (De finder endda ud af, at det ikke var kræft men “blot” celleforandring, men de ville formentlig alligevel have opereret ham).

Præcis tre måneder efter min fars død får jeg den hjertebristende nyhed, at min mor har fået konstateret kræft i mavesækken! Jeg brød fuldstændig sammen og fandme om min mor ikke skal indlægges på samme gang, som min far var på i fire måneder. (Samt der hvor vi så ham for sidste gang)

Hendes operation gik godt, men det gjorde hendes kemo ikke. Hun får kemo forgiftning og bliver indlagt igen og ligger 2 mdr. på kræft afdelingen på Riget. FUCK et år!

Kræften er heldigvis væk nu, hun er i bedring også selvom hun stadig kæmper med nogle ting vedrørende sygdommen.

En ulykke kommer sjældent alene og som det sidste (og meget mindre vigtigt) mistede jeg mit job det par dage efter min mor fik konstateret kræft.

Da Michael midt i min mors forløb kom hjem og sagde, at vi havde muligheden for at flytte til Singapore, så tænkte JA vi gør det! Væk fra ALT det her sygdom og fokus på mig selv og mine børn. Mine forældres forløb fik mig sådan til at føle, at livet er flygtigt – Vi lever kun en gang – lev livet mens vi har det! Jeg har de sidste mange år været en tryghedsnarkoman og en bangebuks for ALT, så denne rejse har været så grænseoverskridende på mange måder!

Jeg har heldigvis en dejlig storebror/svigerinde samt min mors søster og mand som tager sig GODT af min mor ❤️

Mange spørg hvad min mor sagde til vi skulle flytte. Hun sagde “Gør det!”

Nu er vi her og jeg NYDER det!!!

Kys Camilla

 

10 kommentarer

 • Rikke

  Søde Bas ❤️ Du fortjener SÅ meget noget lykke og glæde ovenpå alt du har været igennem det sidste år.. Er virkelig dejligt at høre hvor meget i nyder det og hvor glade i alle er for beslutningen om at flytte – det gør mig så glad Selvom du selvfølgelig er savnet ❤️
  Glæder mig til at besøge jer på et tidspunkt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Åh bas ❤️ Håber du finder tid til at komme ned på et besøg på et tidspunkt. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kenneth

  tror på at den hårde tid har lært dig og os andre en masse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Det har den helt sikkert!! På både godt og ondt… ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Wiberg

  Du er så sej Super godt indlæg og et spændende kapitel i dit liv… Nyd det, du har mega meget fortjent det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belle

  Kære Camilla – følger dig hver dag og ja tit tænker jeg: fuck hvor er du heldig, men jeg glemmer også tit hvad du har været igennem det sidste år du har såå meget fortjent at tænke på dig selv, dine børn og Michael❤️ Og dine nære og kære ved hvor de har dig så jeg syntes det er mega stort det du gør, nyd hver eneste dag mere end dagen før…. Hmm det burde jeg selv gøre vi skal nyde livet mens vi kan❤️ Masser af tanker her fra kolde regnfulde dk. Knus belle

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Søde Bells, TAK ❤️❤️❤️ Ja husk også selv at nyde livet, vi ved ikke hvad der sker i morgen. Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 uger på international skole