VI SMUTTER TIL BALI...

Esquina – Spansk tapas!

Okay.. Esquina skal virkelig have en anbefaling med på vejen! En af gæsterne vi sad ved fixede lige denne tegning af stedet, som fint viser, hvordan stedet ser ud.

Jeg er typen, der ELSKER tapas. Jeg er en små-spiser, kan ikke spise for meget ad gangen, men kan til gengæld fortsætte i lang tid… med Tapas kan man få lidt af det hele – LIGE mig!

Michael havde i noget tid fortalt om stedet, som vi bare skulle prøve. Han besluttede, at det endelig skulle lykkedes på min fødselsdag. Det er jeg bestemt ikke ked af!

Stedet er småt, lidt rå stil, og maden er skøn! Da vi allerede kom kl. 18 var der noget tomt. Vi kunne frit vælge, hvor vi ville sidde og placerede os helt foran chefkokken, så vi kunne følge med, når alle de spændende retter blev kreeret. Hvis man har mulighed for det, vil jeg klart anbefale, at man gør det. Man kunne ikke undgå at blive betaget af deres måde at kræse for maden på – også blev man jo inspireret til at prøve flere retter, når man så, hvor lækkert det var.

Michael var HELT vild med disse små blæksprutter – mig: Not so much! Eller jeg ved det faktisk ikke, turde slet ikke prøve at smage dem. Jeg kunne ikke forholde mig til, at de lå dér med deres mini-arme. Må dog indrømme, at det var en af de retter, der blev bestilt allerflest af.

IMG_0315

Det varer ikke længe, inden vi skal forbi igen – det er helt sikkert!

Du finder mere info om Esquina her!

Camilla ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI SMUTTER TIL BALI...