Jeg springer sgu ud i det!

Er jeres datter 100% dansk?

IMG_4389

Ja hun (Maya) ser ikke sådan ud og derfor er der mange, der spørger om hun har udenlandske gener… Det har hun ikke(!), og hendes forældre er de samme som Celinas.

Dengang Maya kom til verden i juni 2009 lignede hun Celina på en prik. Jeg kan næsten ikke se forskel på deres babybilleder. MEN allerede et par dage efter fødslen kunne vi godt se, at hun var mørk i forhold til resten af den blege danske familie.

Da jeg kom til 5 ugers undersøgelse sagde lægen “sikke en dejlig mørk farve, hun har”. “Ja, hvor har hun den farve fra”. Lægen så forvirret op: “Ja det ved jeg ikke”. (Gad vide hvad hun tænkte?)

Da Celina gik i børnehave, og Maya i vuggestue (de var i samme institution) havde en af de nyere pædagoger spurgt en anden pædagog om Michael virkelig også var far til Celina, for de ligner jo SLET ikke hinanden. Jeg tog det heldigvis ikke som en fornærmelse.!

Når Maya er hjemme i Danmark kan hun godt få en del kommentarer og komplimenter for sin hudfarve. For et par år siden vaskede jeg havemøbler og pludselig sidder Maya med svampen og skurer sine ben “Jeg skal vaske den brune farve væk” Hun tog absolut ikke kommentarer om hendes farve som et kompliment dengang!

Hernede i Singapore falder hun ind i mængden. Der er det Celina, der høster komplimenter for sin lyse hud og hår. Flere kinesere går med paraply, når solen er fremme, så de kan bevare deres lyse hud, og nogle bruger en meget lys foundation i ansigtet! Vi har også flere gange oplevet at de vil tage billeder sammen med os, fordi vi er lyse!

I Michaels familie siger de, at Maya er mørk fra Michaels morfars mor. De fandt den anden dag et billede frem af Michaels morfar som baby, og der er helt klart nogle træk efter ham. Det er virkelig underligt at have et barn, som ligner en person, som jeg aldrig har mødt (han er desværre gået bort for mange år siden). Man føler jo, at når man får et barn, så vil der komme en kopi ud af en selv… men her har nogle gener slået igennem fra generationer tilbage.

Men ja hun er 100% dansk.

Vi elsker dem begge to uendeligt højt – mørke som lyse.

Dejlig fridag til alle jer i DK…

Camilla ❤️

2 kommentarer

 • Rikke

  Nogle gange kunne jeg godt tænke mig en “syntes godt om ” knap hos jer bloggere. Jeg har ingen kommentar til indlægget, men syntes godt om dine opdates.
  Følger din blog om smiler med dig.
  Go weekend til jer derude

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Åh hvor er du sød – TAK <3 Dejlig med en lille kommentar. !
   Rigtig god weekend, og tak fordi du læser med! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg springer sgu ud i det!