Jetlag & Roskildesyge!!!

En lille ny i familien…

Hund i singapore Shitzhu

Se en skønhed vi har købt.. Vi er solgt! ❤️ 

Vi har i nogle år tænkt, at vi ville have hund, når tidspunktet var rigtigt. Med mindre børn har tiden og overskuddet ikke lige været til det. Men det er der nu!

Vi har altid talt om, at vi skulle have større hunde som en labrador eller en Chow Chow, men det har ændret sig lidt nu. Vi er simpelthen faldet for den søde lille race Shih Tzu – en god familie hund, rolig, ikke behov for laaaaange gå og løbeture, og så skulle den ikke fælde!

At kigge på hund hernede er ikke det samme som at kigge på hund i Danmark. I Singapore står de oftest i små bure i butikkerne, hvilket bare skær i mit hjerte! Men har måtte sande, at det er åbenbart sådan det er i udlandet.

FullSizeRender (19)

Vi fandt et område i Singapore, som er en helt lille “by”  med flere forskellige forhandlere af hundehvalpe. Så gik vi ellers rundt til alle de små huse og kiggede på søde hvalpe. Endelig fandt vi en Shih Tzu – ham måtte vi eje!

Vi kunne desværre ikke få ham med hjem med det samme. Vi får ham først om ca. 10 dage, da han manglede sin 2. vaccine. Så nu er det bare at vente og det er for pigerne (og måske også lidt os) RET svært!
De sidder hele tiden og nyder de videoklip og billeder vi har taget af ham.

Hunde Singapore

Flere søde hunde ❤️

Vi ved stadig ikke, hvad han skal hedde – vi har talt om Carlo, Carlos eller Konrad.
Pigerne er MEGET besluttet på navnet Carlo, men jeg er nu ikke helt sikker.

Camilla❤️

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jetlag & Roskildesyge!!!