Smag af chicago i singapore

Det nye liv – hvad ville du gøre ?

Expat Singapore WifeVores nye liv er noget anderledes end derhjemme. Michael går på arbejde, pigerne i skole fra kl. 8-14:45, og så har vi maid, der ordner alt det huslige!
Jeg har ca. 6 timer om dagen hvor jeg kan lave lige hvad der passer mig eller kede mig ihjel.

Inden vi flyttede herned var min plan, at jeg skulle læse en masse bøger, træne, spise sundt og så er jeg gået i gang med denne blog. Jeg har ikke helt fået fulgt min plan endnu, men vi er også stadig kun i pigernes 2. uge i skole. Jeg skal lige være lidt mere tryg ved at de trives i skolen.

Så kom jeg til at tænke på – Hvad hvis det var DIG? (Måske jeg kan blive inspireret)
Hvordan ville du leve et nyt liv med masser af frihed?

 – Camilla

 

28 kommentarer

 • Sabine

  Jeg ville gøre præcis som dig – træne, sove, læse bøger, hygge med ungerne, have bedre tid til at lave lækker mad og så naturligvis blogge.
  Jeg har et par foreslag til kommende indlæg du måske kunne lave til bloggen. En guide til Singapore – hvor skal man spise, hvad skal man se, hvor får man den bedste drink etc – steder som kun lokale kender.
  Derudover kunne jeg godt tænke mig at læse mere om jer som familie og hvordan jeres liv var før i flyttede til SG. Hvad lavede du og hvad laver din mand (Måske bare nævnt med hvilken branche i arbejde i) – hvad har i gjort med jeres hus, bil etc i Danmark? – sådan et indlæg om alle jeres forberedelser før i tog afsted… Blot lidt input til dig fra en glad læser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det virker måske helt skørt men hvad med at søge et job i Singapore? Min søster var medfølgende spouse i Tokyo men fik sit eget job. Det var en kæmpeoplevelse, fordi hun jo så lærte japanere og den japanske arbejdskultur at kende

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Til at starte med er det ikke noget jeg “roder” mig ud i.. ;o) Men måske jeg ændre mening.
   Knus Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Har selv boet i Singapore og de var de fedeste fem år i mit liv. Der er MASSER gode muligheder til at lave noget frivilligt arbejde og møde lokale mennesker 🙂 https://www.sgcares.org/public/other/SGCares_P_Home.aspx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Dejligt at høre Mie – Høre virkelig kun positivt om at bo her!
   Og har frem til nu kun oplevet gode ting! Så det giver lidt ro i maven. 🙂

   Tak jeg må kigge på dit link <3
   – Camilla <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Har selv boet i Singapore da jeg var yngre med min familie. Min mor var også hjemmegående, men fik tiden til at gå med massere af massage og mani/pedi. Desuden fik hun også en masse veninder igennem den danske kirke, og da næsten alle danske kvinder i SG er hjemmegående, er der et super godt netværk. Vi ser i hvert fald stadig alle vores danske venner fra SG, selvom det er omkring syv år siden vi boede der 🙂 Håber i trives. Selvom jeg kun var 12 da jeg boede der, ser jeg tilbage på de fedeste to år i mit liv. Tro mig, dine piger kommer til at elske det, ligesom min søster og jeg endte op med at gøre. Og de kommer til at takke jer resten af livet for den oplevelse, plus plage jer om i ikke kan blive udstationeret igen – sådan var det i hvert fald med min søster og jeg. Ville ønske det var mig det boede i SG stadig, misundelse herfra! KH Helena

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Hej Helena,
   Hvor dejligt at læse – Det er præcis en af årsagerne til vi sagde ja til tilbuddet. At give vores børn en gave som du beskriver. :o)
   Tak fordi du kigger med. <3
   – Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Schmidt

  Hej Camilla.
  Godt spørgsmål du stiller – jeg tror jeg ville have samme ideer som dig…læse, træne, gå på opdagelse & nyde “min nye by”, nærværet med familen og eventyret du har begyndt.
  Jeg fornemmer du er en åben kvinde og med smil på læben kommer alle langt.
  Tak fordi du blogger og lader mig følge eventyret på sidelinien….kaffen napper jeg fra hængekøjen i dag.
  Nyd eventyret !! – Bedste hilsner fra Bettina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Hej Bettina,
   TAK – Dejligt du følger med <3
   Lyder nu også hyggeligt med afslapning i hængekøjen. ;o)
   – Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Camilla 🙂 gik straks ned i kommentarer da jeg så dette indlæg, for selv at få gode ideer. Er selv lige flyttet til Singapore og har det på præcis samme måde som du. Blot med lidt flere alene-timer i døgnet. Hjemme i DK har min mor en frisør salon som en af dine veninder åbenbart lige har været inde ved. Hun fortalte min mor om jeres nye eventyr, som min mor ringede og fortalte om til mig, med det samme vidste jeg hvem hun talte om. Verdenen er lille 🙂 Og da jeg var inde ved Ministry of Manpower idag, mødte jeg Rikke M, som også lige er flyttet herned. Vi snakkede om at drikke en kop kaffe en dag, måske du vil være med 🙂 Hilsen Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Hej Sofie, GUD hvor sjovt. :o) Ja det er sgu en lille verden.. Ja det kunne da være super hyggeligt. Jeg er frisk!! :o) Bedste hilsner Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Hej. Vi kom hjem fra Kina for knap 1 år siden og kan godt huske den første tid der, man skal gører lidt benarbejde selv, men når man har børn der går i skole kommer det stille og roligt med en ny omgangskreds lover jeg dig. Og ellers ser der super dejligt ud der hvor i bor og er sikker på at der også kommer nogen at snakke med knus og kram og nyd tiden den går så hurtig når man er udstationerede kh janne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Kina – Spændende! :o) Ja vi har været her knap 1 måned nu, og må sige den måned er fløjet af sted! Nu har vi kun 23 måneder tilbage. :o) (Hvis vi holder os til de 2 år) Tak – er også glad for her hvor vi er endt! Det helt rette sted for os. <3
   – Camilla <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Camilla, smid mig en whatsapp på 91941861. Jeg bor også i SG og arbejder pt ikke men trust me – er FULD booket hver dag både på den kreative, sociale, & sundhedsmæssige front 😉 har pt gang i 100 projekter og deler gerne inspiration til dir nye liv med dig over en kaffe! Knus Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Fedt Maria, det vil jeg gøre! :o)
   – Camilla <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg er selv bosat i Dubai med min mand. Har boet der siden december 2014. Vi har ikke vores 2 børn med, de er 19 og 25.
  Jeg kan godt synes, det er utrolig svært at få tiden til at gå, når man pludselig får så megen tid til sig selv. Det var jo det man drømte om, da jeg boede i DK og arbejdede fuldtids. Jeg arbejder ikke hernede. Men bruger også tid på motion/fitness, læser bøger, mødes med andre danske damer o.s.v. Har også tænkt på at begynde at “blogge”.
  Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Lyder da som en god ide med en blog Lise – Vores familie/venner nyder også den er der, så kan de følge meget mere med end blot ved vi taler sammen over skype mm. (Som vi naturligvis også gør) :o) I gang med dig..
   – Camilla <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg ville træne, udforske by, land og kultur – og alle markeder – hvor ville finde ting jeg kunne sælge via en Webshop jeg ville stable på benene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Sjovt Maja, jeg har faktisk tænkt noget med at finde på et koncept via webshop også.. :o) Ja og i dag har jeg da svømmet 20 baner i poolen, så jeg er da kommet LIDT i gang.. :o)
   – Camilla <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg ville klart lave noget frivilligt arbejde, så min dag også fik noget indhold.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Ja kan hellere ikke udelukkes jeg finder på det.. :o)
   – Camilla <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg ville engagere mig i noget frivilligt ulønnet arbejde, så mit overskud kunne komme andre til gode :0) Men jeg ved ikke, om der findes meget af sådan noget i Singapore ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Ja den ville også være en mulighed. Jeg ved faktisk ikke om der er det. Ved der til tider er indsamling af tøj til de fattige i Indien osv. Det vil jeg da helt sikkert støtte når der samles ind. (Ved godt det ikke er det samme) :o)
   – Camilla <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg ville starte med at sove, kommer den søvnmangel til livs der har hersket det sidste 1,5 år, efter lillesøster kom til verden
  Derefter ville jeg nok dø af kedsomhed.. Så måske noget frivilligt arbejde, så jeg også kunne få en omgangskreds?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Åh det kan jeg godt forstå!!!
   Jeg ser faktisk 2 søde piger – og skal møde en 3. på lørdag. Så jeg har lidt gang i det sociale liv. Piger som jeg ikke kendte til inden vi flyttede herned. Det går stærkt med at møde andre når man bor i udlandet. Alle er i samme båd – Uden familie/venner, så man er lidt mere åben for at snakke med andre. <3
   – Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville elske at komme til træne mere… Måske endda begynde til noget nyt – altså komme på et hold af en slags, hvor jeg kunne komme til at lære nogle nye folk at kende

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Ja jeg har virkelig hellere ikke nogle undskyldning for IKKE at træne..
   – Camilla :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smag af chicago i singapore