Jeg vil ikke dø mor!!!

Der er sket en MASSE siden sidst!Det er virkelig lang tid siden, at jeg har skrevet herinde. Jeg må ærligt indrømme, at jeg var gået lidt i stå her på bloggen, men jeg havde heller ikke så meget på hjertet..

Jeg har virkelig haft nok at se til efter Michael skiftede job i Februar 2017, og derved rejste en del. Så jeg har været hjemme som mor og lidt som far, det meste af tiden. MEN…. det er snart slut! Vi har lige besluttet, at vi til januar flytter til Danmark – eventyret slutter!! Desværre..

Den 17. maj ringede min mor med den forfærdelige nyhed, at hendes kræft var kommet igen. Kræften havde spredt sig, og der er denne gang intet at gøre! Hun fik konstateret kræft i mavesækken 3 måneder efter min far gik bort (for 3 1/2 år siden), og hun kom sejt igennem en rigtig hård tid, hvor hun endda ogå led af kemo-skader oveni!

Det væltede os derfor alle lidt af pinden, fordi hun ellers havde klaret det så flot! Hun insisterede overfor lægen på at få et bud på hvor lang tid hun kunne forvente at have igen (hun er typen, der gerne vil have styr på ALT – Jeg har det nok ikke fra fremmede!). Lægen “gav” hende 3-12 måneder.!!!!

Så jeg bookede straks en flybillet og rejste til Danmark uden ungerne og Michael, hjem til min mor og bror. Vi var sammen de efterfølgende 14 dage, bare os 3. Vi fik snakket, grædt og grint.! Det hele har i lang tid været meget uvirkeligt, og er det stadig. Jeg er kun lige blevet 40 år her i juli, og inden for måske kort tid har jeg ingen forældre! Det sgu da ikke fair, hverken for dem eller mig… (Man vil nok altid føle at man er sine forældres lille datter/søn uanset hvor gammel man er.)

Efter at have været i Danmark henover sommeren, blev vi enige om, at nu er det tid til, at vi skal være mere sammen som familie, og at vi må hjem til min mor, og resten af familien. Vi blev pludselig klar til det, selvom planen var tænkt at være en anden blot få måneder tidligere.

Vi føler os klar til Danmark! Til januar er der gået 3 1/2 år som expat i Singapore, og det har været fantastisk. Vi vil for intet i verden have været denne oplevelse foruden! Og som jeg siger: vi kan altid komme ud på eventyr igen, nu har vi jo set hvor dejligt det kan være! Men F… hvor vil vi komme til at savne alle dem vi har mødt hernede. Heldigvis ved jeg, at vi vil holde kontakt med de fleste, når de engang også flytter hjem til Danmark igen. (Det føles lidt som en stor lejrskole, der aldrig må slutte, men det gør den jo desværre “snart” for os!)

Så det går stærkt lige for tiden.. Michael har sagt sit job op (uden at have et andet), vi har lige valgt at sætte vores hus i Smørum til salg, og her den anden dag, har vi skrevet under på køb af hus i Klampenborg. Så mange store beslutninger oven i hinanden!

Jeg synes det var på tide med denne lille update da flere har sagt til mig, at de troede, vi var flyttet fra Singapore. Men nej – vi er her LIDT endnu. Vi prøver at SUGE det sidste til os, for hvor er her dejligt!

Vi rejste retur til Singapore her start august, en svær beslutning at skulle rejse fra min mor igen, men vi havde alle brug for at komme herned igen, og få den helt rigtige afslutning på eventyret. Men det var sgu ærligt ikke et nemt farvel. Men hun har lovet mig at “hænge i” til vi lander igen i December. 

… Så hovedet er fyldt lidt op af store ting for tiden!

Men oven i alt det her, så fik jeg holdt den dejligste 40 års fødselsdag hjemme i Danmark i juni, hvor vi havde lejet et stort sommerhus ved Liseleje, og alle vores søde gæster gav den gas sammen med os,  jeg havde den skønneste dag. En fest jeg sent vil glemme, tak for det søde venner.  (Billedet er fra selvsamme fest – et velfortjent kys til Michael efter hans super gode tale til mig.)

Må I alle få en dejlig weekend!

–  Camilla 

Til jer der måske kigger efter et dejligt hus i hyggelige Smørum (kun 20/25 min til indre kbh),
I kan se det her: Bolignøglen.dk.

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil ikke dø mor!!!