Jul - samt Nytår i Singapore!

Dem, der intet har!

velgoerenhed-asien-singapore

Noget som vi har givet væk, er blevet godt modtaget! Det er da en dejlig følelse!

På pigernes skole har de hvert år haft indsamling af skoletasker til fattige børn i asien – et projekt de kalder “Kits for kids”.

Man kan (hvis man vil) give en skoletaske med alt indhold – faktisk får man en liste med, hvad der kan være i skoletasken af skoleting og tandbørste/tandpasta. Derudover skal man vedlægge en lille gave, samt skrive et brev til den person som modtager skoletasken. Normalt ved man naturligvis ikke, hvem der får netop den skoletaske vi donerer, men der kom sørme et par billeder op på skolens facebook side den anden dag. Taskerne var kommet godt frem og vel modtaget af glade børn. På billedet ovenfor står pigen til venstre med en af de tasker, som vi har doneret! Hun ser godt tilfreds ud! – Det går da lige i hjertet!

Efter vi er flyttet til asien synes jeg, at det er blevet mere naturligt for mig at hjælpe andre. Måske er det også fordi, man er lidt tættere på nogle som kan bruge hjælp, og man ser, at det virkelig ender der, hvor det skal!  Der er også mange kontraster I Singapore, så man oplever, hvor godt man har det! Der er ikke mange på gaden og tikke, men når vi møder dem, så er det oftes mennesker, som har et handicap (og ikke stofmisbrugere). Vores piger kan ikke få sig selv til bare at gå forbi, og de vil så gerne give dem en lille mønt for at hjælpe dem med et måltid mad…

Lige på det punkt føler jeg, at vi I det mindste har gjort lidt rigtigt med opdragelsen af vores børn! En forståelse for, at alle ikke har det lige så godt som os – og empati nok til at finde glæde ved at hjælpe dem! (De ved godt vi desværre ikke kan hjælpe ALLE, men dem vi hjælper, får da lidt).

Jeg har set på Facebook, at der findes grupper, hvor man kan hjælpe danskere her i julen, som ikke har så mange midler. Det har jeg sat mig for, at jeg skal i år! Det kan være med f.eks. et par julegaver til deres børn eller jule-guf/mad til juleaften. ❤️

Gør I noget for andre? Det behøves jo ikke at koste noget! ❤️❤️❤️ #næstekærlighed

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul - samt Nytår i Singapore!